CS:GO sebepsiz VAC ban yedim

Yeni gelen anti hile sistemini betada idi bende etkinleştirdim ama VAC ban yedim sebepsiz yere yalan söyleme falan yazmayın hile kullanmış olsaydım konuyu açmazdım.
Bu ban kaldırılır mı veya yetkili kişiye mail falan atma şansım var mı? Oyunun bütünlüğünü doğruladım ama gene de düzelmedi.

Dostum CS:GO artık zaten hileden geçilmiyor benim asıl hesabim ban yemişti sırf takımda 1-2 kişi hile diye tüm takım ban yedi sonra birkaç ay sonra yeni hesap açtım ve girdigim 3 maçtan 2'sinde hile vardı en sonundada bizim takıma denk geldi ve yine VAC yedik yani girdigin maçta eğer takım arkadaşlarından birisi hile ise sende ban yiyebilirsin CS bu konuda çok kötü bence yeni hesap açıp onunla oyalanmaya değmez zaman israfı.
 
Takim arkadasinin hile kullanmasiyla kimse VAC yasagi almiyor. VAC sistemi hiçbir zaman böyle islemedi.

Takim arkadasinin hile kullanmasi sonucunda sadece onunla birlikte kazandiginiz Mac'lar silinir.

Bunu yaşayan birçok insan var ve o ban yediğim maçta ben arkadaşlarımla oynuyordum ve onlarda VAC yedi yeni hesap açtık bazıları yine benimle birlikte ban yedi bazıları CS'de hileden geçilmediği için oynamıyor yani CS'nin hile kısmında ciddi eksikleri var bunu ben değil CS oynayan tüm arkadaşlarım ve diğer madurlar.
Bunu yaşayan birçok insan var ve o ban yediğim maçta ben arkadaşlarımla oynuyordum ve onlarda VAC yedi yeni hesap açtık bazıları yine benimle birlikte ban yedi bazıları CS'de hileden geçilmediği için oynamıyor yani CS'nin hile kısmında ciddi eksikleri var bunu ben değil CS oynayan tüm arkadaşlarım ve diğer mağdurlar.
Söylüyor
 
ve onlar da VAC yedi

Bu yüzden VAC yasaklanmasi almadiginiza eminim. Eger takim arkadasiniz hile kullanirsa asagidaki uyariyi alirsiniz.

CS Ban.jpg


Takim arkadasinizin hile kullanmasiyla baskasi VAC yasaklanmasi alacak olsaydi bu hic adil olmazdi. Ayrica cok sacma olurdu. Kisacasi böyle bir sey mümkün degil.
 
Bu yüzden VAC yasaklanmasi almadiginiza eminim. Eger takim arkadasiniz hile kullanirsa asagidaki uyariyi alirsiniz.

Eki Görüntüle 832760

Takim arkadasinizin hile kullanmasiyla baskasi VAC yasaklanmasi alacak olsaydi bu hiç adil olmazdi. Ayrica cok sacma olurdu. Kisacasi böyle bir şey mümkün degil.

Bizim banlarımız hala kalkmadı ama kalksada oynayacağımi sanmıyorum. Bu saatte bir insanla konuşmak iyi geldi ilgilendigin için teşekkür ederim.
 
@Rexenge

Oyuna girdiginiz zaman genelde ana menünün üst kisminda neden yasaklandiginiz yazar. Ayrica burada da yasaklamaya dair bilgi edinebilirsiniz.

Dedigim gibi, takim arkadasinizin hile kullanmasi sonucunda sadece onunla kazandiginiz maclar silinir, fakat bu yüzden VAC yasaklanmasi almazsiniz. Sizin yasaklanmaniz bununla alakali olamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı