CS:GO sebepsiz yere güven faktörü düşüyor

balkann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Toplam 2 tane Prime hesabım oldu 2'sinde de smurf olarak oynadım rankıma göre üst düzeydim.

En son hesabım ban yedi anlamadığım sebepten dolayı. Bu yüzden PC'ye format attım belki virüs vs. vardır o yüzdendir diye fakat yeni aldığım hesapta 3 maç atmama rağmen güven faktörüm aşırı düşük. Bunu nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın yeni olduğu için normal.

Toplam 2 tane Prime hesabım oldu 2'sinde de smurf olarak oynadım rankıma göre üst düzeydim.

En son hesabım ban yedi anlamadığım sebepten dolayı. Bu yüzden PC'ye format attım belki virüs vs. vardır o yüzdendir diye fakat yeni aldığım hesapta 3 maç atmama rağmen güven faktörüm aşırı düşük. Bunu nasıl düzeltirim?
Durduk yere ban yemek mi ? illa hile değil toxic olabilir misin ya da çok konuşan biri vs. seni bundan reportlamaları da çok olursa ban, yine belli seviye üstünde olursa faktör düşüklüğüne sebep olur.

Durduk yere ban yemek mi? İlla hile değil toxic olabilir misin ya da çok konuşan biri vs. seni bundan reportlamaları da çok olursa ban, yine belli seviye üstünde olursa faktör düşüklüğüne sebep olur.

Hocam bu hesapta değil fakat eski ban yiyen hesabımda samimi olduğum reportlamayacaklarına emin olduğum kişileri öldürmüşlüğüm var.

Hocam bu hesapta değil fakat eski ban yiyen hesabımda samimi olduğum reportlamayacaklarına emin olduğum kişileri öldürmüşlüğüm var.
Oyunda 10 kişi var. 10'u damı reportlamıyor, veya karşı takım birbirini öldürdüğünde reportlamıyor musun ? Yendiğinde ohhh yendim bana gelene kadar sıkıntı yok beni öldürürlerse report mu diyorsun ?

Demekki sebepsiz yere ban yememiş ve sebepsiz yere faktörün düşmemiş. Yaptığın hareketin cezasını çekiyorsun, ortada bir hata yok. Kaldı ki bu hesapta nasıl bir davranış sergiliyorsun bilmiyorum. Fakat porfil müsait. Böyle fark etmediğin bir sebepten yine düşmüş ve devam edersen ban yiyeceğini bilmelisin.

Hocam geçen aylarda gelen kural güncellemesinde smurf hesapların yasaklanacağı yazıyordu. smurf oynadığınızdan ban yediniz yani.

Screenshot_20230528-105243_Steam.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı