CS:GO seçkin alınır mı?

CS 2 fiyasko olmaz, seçkin fiyatı da artar. Ama artık kasa düşürmek için level atlaman yani oyunu aktif oynaman lazım. Idle sunucuda afk bırakıp arkada başka şeylerle uğraşmak yok daha fazla. Gerçi millet yeni drop sistemi için de bir farm yöntemi bulmuş olabilir, araştırmadım. Yeni bir farm yöntemi varsa seçkin al, her türlü kâr ettirir ileride. Yoksa başka şeylere harca paranı, burada ezbere konuşanlara bakma.

CS 2 fiyasko olmaz, seçkin fiyatı da artar. Ama artık kasa düşürmek için level atlaman yani oyunu aktif oynaman lazım. Idle sunucuda AFK bırakıp arkada başka şeylerle uğraşmak yok daha fazla. Gerçi millet yeni drop sistemi için de bir farm yöntemi bulmuş olabilir, araştırmadım. Yeni bir farm yöntemi varsa seçkin al, her türlü kâr ettirir ileride. Yoksa başka şeylere harca paranı, burada ezbere konuşanlara bakma.

Teşekkür ederim zaten Idle sunucularinda kasmiyordum oynarken de ya aslında aktif oynuyorum da Ruslardan dolayı sogumustum ama seviyorum da bir yandan da CS2'yi düşünüyorum eğer zam gelirse ki gelecek bir daha alamam en iyisi şimdi alayim bence de.

Teşekkür ederim zaten Idle sunucularinda kasmiyordum oynarken de ya aslında aktif oynuyorum da Ruslardan dolayı sogumustum ama seviyorum da bir yandan da CS2'yi düşünüyorum eğer zam gelirse ki gelecek bir daha alamam en iyisi şimdi alayim bence de.
Rica ederim. Oynama ihtimalin varsa kaçırma o zaman. Fiyattan bağımsız olarak CS 2 ile artacak oyuncu kitlesinden dolayı seçkin olmadan çok daha fazla toksikle uğraşmak zorunda kalırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı