Kanıtlayamıyorsanız resmi açıklaması olan bir olayın tersini belirtmeyin lütfen.Agam niye uğraşiyim sormuş cevap verdim çok merak ediyorsan gidip CS:GO Prime al ve iade talebi oluştur doğru mu yanlışmı çıkar ortaya.
Kanıtlayamıyorsanız resmi açıklaması olan bir olayın tersini belirtmeyin lütfen.Agam niye uğraşiyim sormuş cevap verdim çok merak ediyorsan gidip CS:GO Prime al ve iade talebi oluştur doğru mu yanlışmı çıkar ortaya.
Kanıtlayamıyorsanız resmi açıklaması olan bir olayın tersini belirtmeyin lütfen.
Kanıtlayamıyorsanız resmi açıklaması olan bir olayın tersini belirtmeyin lütfen.
Hocam 2021'de yapılmış, üstüne üstlük daha zam yemeden fiyatıyla. Durum değişmiş hâlde şu an.Al sana kanıt kanka maillerimi karıştırdım buldum hesabı senin için.
Hocam 2021'de yapılmış, üstüne üstlük daha zam yemeden fiyatıyla. Durum değişmiş hâlde şu an.
Hocam 2021'de yapılmış, üstüne üstlük daha zam yemeden fiyatıyla. Durum değişmiş hâlde şu an.
Bilmediğim bir konu yok ortada. İadeyi kabul eden kişinin insafı ile olmuş gibi gözüküyor. Yani herkeste olması muhtemel değil ama size denk gelmesine şaşırdım.Kanka ne anlatıyon sen bak kanıt istedin attım sana 2021 zamanında da vardı bu kural hatırlıyorum iade edilemez yazıyordu ama ediliyordu bilmediğin konular hakkında konuşma.
Peki hocam, kazandınız. Kanıtladınız iadeyi.Bilmediğim bir konu yok ortada. İadeyi kabul eden kişinin insafı ile olmuş gibi gözüküyor.
Sonuç ne kanka iade edilmiş mi bana edilmemiş mi kanıt istedin o yüzden soruyorum.
Bunu kanıtlayabilir misiniz? Valve, seçkin'in iadeye uygun olmadığını; ve iade edilmeyeceğini açık açık belirtmiş gerekli yerlerde.
Eki Görüntüle 1834340
Kanka ben hesabı arkadaşa vermişitim arkadaş seviye atlayınca kasa ve silah düşürmüş 2sinin toplamı seçkine yetiyor zaten sonra benden habersiz seçkini kendi hesabına hediye etmiş bende dışardaydım eve geldim 2 saati geçmedğini biliyorum satın alımlar kısmına girdim seçkin iade edilemez diyor sonra destek kısmına gireyim dedim oradan CS'yi seçtim sonra iade etme seçeneği geldi şaşırdım tabii iade ettim para anında geldi (aldığım ders kimseye hesabını vermeyeceksin:/)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.