Peki o zaman bir soru: Ben 21 seviyeye erişince seçkin hakkı kazanıyorum. Seçkin yaparsam seviyem sıfırlanıyor mu? Hizmet madalyası alır gibi. Yoksa 21'den devam mı kullanmaya?
Peki o zaman bir soru: Ben 21 seviyeye erişince seçkin hakkı kazanıyorum. Seçkin yaparsam seviyem sıfırlanıyor mu? Hizmet madalyası alır gibi. Yoksa 21'den devam mı kullanmaya?
E verilecek paraya değer mi o zaman? Yani hadi daha fazla TP veya kasa skin düşürme ihtimali olsa belki ama bu biraz saçma olmuş yani. Seçkin hesaplarda hile yok diyemez sanırım kimse de.
Bir de diyelim ben seçkin olmayan hesapla rütbe 40'a ulaştım diyelim. Hizmet madalyası alabiliyor muyum yine? Yoksa sadece seçkin hesaplar mı alabiliyor bunu?
Eğlencesine takılıyorum zaten. Şart değil illa yani. Gerçi hesap satanları görüyorum netten ama Steam olarak satıyorlar değil mi? Yani benim Steam'ime yollamayacak o CS:GO hesabını?
Eğlencesine takılıyorum zaten. Şart değil illa yani. Gerçi hesap satanları görüyorum netten ama Steam olarak satıyorlar değil mi? Yani benim Steam'ime yollamayacak o CS:GO hesabını?
Daha 15 DK önce CS:GO maçından çıktım ve küfür etmediğim el kalmadı öyle söyleyeyim sana. Zaten profesyonel olsan bile zaman ve para kaybı olacak sadece. Hiç başlamamak en iyisi.