CS:GO Seçkin Hesabın Yararı

Mantıklı Seçkin hesaplara özel bir koruma yok sonuçta anladığım kadarıyla.

Hatıra öğelerinden kastı acaba rozet veya jetonlar mı?
Yok ya hiç bir farkı yok. Sen zaten 21 Seviye olunca seçkin oluyorsun. O zamana kadarda en baba verdiği 3-4 tane kutu ve bir miktar grafiti.

Hizmet madalyası alabiliyorsun. 77 TL vermek yerine çok güvendiğin birisinin sana hesabı yapmasını rica edebilirsin. Çevremde öyle yaptıran çok var.

Hizmet madalyası alabiliyorsun. 77 TL vermek yerine çok güvendiğin birisinin sana hesabı yapmasını rica edebilirsin. Çevremde öyle yaptıran çok var.
Eğlencesine takılıyorum zaten. Şart değil illa yani. Gerçi hesap satanları görüyorum netten ama Steam olarak satıyorlar değil mi? Yani benim Steam'ime yollamayacak o CS:GO hesabını?
21 den devam ediyorsun.
Buna da şükür ne diyeyim.
Souvenir items olarak geçiyor. Rozet veya jetonlarla alakası yok. Silah skinleri ve paketlerle alakalı genelde.

Eki Görüntüle 484812
Sırf şunun için 77 TL vermek... bilemedim yani.

Daha 15 DK önce CS:GO maçından çıktım ve küfür etmediğim el kalmadı öyle söyleyeyim sana. Zaten profesyonel olsan bile zaman ve para kaybı olacak sadece. Hiç başlamamak en iyisi.
Ben şimdi anlamadım. Para vermeyip 21. seviye olanlar da bizle karşılaşabiliyor mu? Bu zamana kadar yanlış mı biliyor muşum?
21. seviye olunca seçkinler grubuna giriyor yani her şey aynı. 21. seviye = 77 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…