CS:GO seçkin olduğu halde aim bot hileciler gelmesi

xGhostx

Centipat
Daha fazla  
Gittim 110 TL global hesap satın almıştım artık hilecilerden kurtuldum niyetiyle. Az önce 2 maça girdim uçan gözcü. Hepsi aimbot. 😆
Adamlar seçkinken ban yemiyor. Ben açsam direkt ban yerim. Nasıl ban yemiyorlar? Seçkinken sürekli izlendiğimizi bilmekteyim, bir de adamların skinleri vardı aimbottu cidden anlam veremedim şaka gibiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittim 110 TL global hesap satın almıştım artık hilecilerden kurtuldum niyetiyle. Az önce 2 maça girdim uçan gözcü. Hepsi aimbot. 😆
Adamlar seçkinken ban yemiyor. Ben açsam direkt ban yerim. Nasıl ban yemiyorlar? Seçkinken sürekli izlendiğimizi bilmekteyim, bir de adamların skinleri vardı aimbottu cidden anlam veremedim şaka gibiydi.
Seçkin yurtdışında o kadar pahalı değil. 100 dolara 7-8 seçkin alıyorlar.

Hileden hileye değişiyor. Ayrıca overwatch botları olayı da var. Sikayet edilse bile overwatch botları hile yok olarak isaretliyorlar.

Bazı hileler ve hileciler vardır hiç belli etmezler hile olduklarını daha doğrusu etmemeye çalışırlar ve bazı hileler vardır ki kendini USB bellek olrak bile gösterip saklanan var :D şaka gibi ama gerçek yani CS:GO gibi bir oyunu para verseler dahi oynamam Vanguard'ın yarısı bile değil hem de koskocaman yıllanmış yapım.

Hepsinin aimbot olması imkansıza yakın hele Prime'iken ya siz hilesiniz ya da hile ile boostlanmış hesap satın almışsınız bu yüzden hile denk geliyor.

Global hesaplar genellikle hile boost oluyor hesabınızın güven faktörü düşüktür. Yakında ban da yersiniz. Keşke 130 liraya seçkin alsaymışsınız steam'den.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı