CS:GO server için Rabisu güvenilir mi?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, benim CS:GO serverim var prooyundan aldım 18 slot ama Rabisu'ya 2-3 haftaya serverler gelecekmis. Eski fiyatlara 2.5 3 kat zam olacak dediler. Hesapladım 32 slot 120-150 liraya gelir. Ben Prooyun'da 18 slota 120 veriyorum. Rabisu güvenilir mi, neden bu kadar ucuz ve bazı arkadaşlarım oyuncular prooyun seviyor. Rabisu'da 5 kişi gelse şükret dediler dedikleri gibi Rabisu'ya geçersem sayı düşer mi sizce? Prooyunda mı kalayım yoksa Rabisu mu geçeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır teşekkürler.

Peki sizin önerebileceğiniz yerler var mı?

Oyun yöneticisi nasıl

Oyun yöneticisinde 38 kisilik sunucu 115 TL arkadaşlar oyun yöneticisi nasıl.

Zamanında MTA için sunucu kiralamıştım Rabisu'dan çok ucuzudu çünkü. Yani verdiği slot sayısıyla istediği ücret çok makuldü. Ama çok kaliteli değil sunucusu haberiniz olsun. Şahsen ben Nitradoyu önerebilirim sunucu için. Çok kaliteli bir hizmet sağlıyorlar ama fiyatları biraz tuzlu. Fiyatlarının tuzlu olması da sanırsam Alman kökenli bir firma olmalarından kaynaklanıyor.

Arkadaşlar oyun yöneticisinden aldım. Orada bazen indirim oluyormuş simdi de indirim var mı aldım 38 kişilik paneli gayet kolay ve basit bilmiyenler için anlatım da mevcut nasıl yetki veriliri onu bile anlatıyorlar. İçinde bayağı pluginde varmıs mersk edenlere tavsiye ederim. Yetkili ekibinr özel sunucunu ful bile olsa ayrı yer falan sunucuda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı