CS:GO skin changer

emirhan026

Hectopat
CS:GO'da skin changer almayı düşünüyorum. Skinleri çok beğeniyorum ama hepsi gereksiz pahalı, ezglobal almayı düşünüyor skin changer için sizce VAC yer miyim? Veya tavsiye ettiğiniz başka skin changer var mı?

CS:GO'da skin changer almayı düşünüyorum. Skinleri çok beğeniyorum ama hepsi gereksiz pahalı, ezglobal almayı düşünüyor skin changer için sizce VAC yer miyim? Veya tavsiye ettiğiniz başka skin changer var mı?
Yersin. Skin changer için geçen zamanlarda ayrıca VAC atmaya başlamışlardı. Yemeyen de çok var ama yemiş olan arkadaşımda var. Riske girmeye değmez.

O skinleri diğer oyuncular göremiyor diye biliyorum. O yüzden para vermeye gerek yok bence VAC riskine girmeye de değmez.

Başkasının görüp görmemesi hiç umurumda değil sadece skinleri beğeniyorum.
Gereksiz pahalı? Sırf paran yok ve pahalı diye hile mi yapacaksın?
Başkaları görmüyor kimseye zararım yok.

Kesinlikle ban yiyeceksiniz. Kullanmayın, eğer gerçekten takıntılıysanız topluluk sunucularına girin. Komutlarla istediğiniz deseni istediğiniz silaha uygulayabiliyorsunuz. Bıçaklar da dahil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı