Çözüldü CS:GO skinli silahlar neye göre düşüyor?

• Konuyu başlatan 508171
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 9.936
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

508171

Centipat
Bazı videolarda görüyorum, insanlar maç sonu Dragon Lore ve Medusa benzeri silahlar düşürüyor. CS'de skin neye göre düşüyor? Her maç 30 üstü vuruyorum fakat düşen skin 50 kuruşluk. Daha hızlı item düşürme taktiği falan var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genel anlamda şansa göre düşüyor. Fakat birkaç tane noktaları var. Uzun bir süre oyuna girmediğiniz zaman bir sonraki item düşmesinde ya da maç sonunda son çıkan bir kasa ya da ortalama üstü bir skin düşme ihtimali daha fazla.

Özellikle kasa düşme ihtimali, uzun süre sonra girdiğin zaman baya fazla oluyor.

Eskiden Dragon Lore, Medusa gibi skinlerin düşme ihtimali şu ana göre oldukça yüksekti. Zira kendi arkadaşıma Medusa düştüğünü gözlerimle gördüm(2016 yılı olması gerekli). Şu anda ise o ihtimal çok ama çok düşük. O yüzden düşmesine çok ihtimal vermiyorum. Eskiye göre baya şansınız azaldı aslında.
O dragon lore, medusa düşmesi eskidendi. Operasyon görevlerini yapınca o görevin sonunda düşerdi. Operasyon sistemi değişti. Şu anda maç sonu düşen en pahalı skin ne bilmiyorum ama birkaç yüz liradan fazla değildir. Maç sonu düşme ihtimali olan en değerli şeyler bravo kasası ve onun gibi birkaç kasa daha.

Tamamen şansa düşüyor. Düşme olayida şu şekilde;
-Seviye atladığın zaman(genellikle skin veya grafiti düşer)
-Oyunda aktif kaldığın zaman (kasa veya kapsül düşer.) Bu şıkta belirttiğimi her salı oyunu bota bırakarak düşürebilirsin. Ben öyle yapıyorum ölüm maçı açıp +left yazıyorum 1-2 saate kendi düşüyor.

Bazı videolarda görüyorum, insanlar maç sonu Dragon Lore ve Medusa benzeri silahlar düşürüyor. CS'de skin neye göre düşüyor? Her maç 30 üstü vuruyorum fakat düşen skin 50 kuruşluk. Daha hızlı item düşürme taktiği falan var mıdır acaba?
Kaç vurduğunuz, ne kadar öldüğünüz drobunuzu etkilemez. Tamamen rastgele. 15 kuruşluk eşyada düşebilir, 10.000 $ lık eşyada. Ben 2015 ten beri oynuyorum düşürdüğüm en pahalı eşya 12$ bir şeydi sanırım. Ama oyunu dün alan adama 3-5 bin $ lık drop düşebilir. Daha hızlı item düşürme taktiği diye bir durum yok her çarşamba haftalık exp bonus gelir, lvl atlarsanız drop alırsınız. Ha ben garanti para edicek drop istiyorum diyorsanız senede 1 defa operasyon gelir. Bilet fiyatları sabit 12$ dır o sene ki dolar kuruna göre TR de ki fiyatı değişir. 16 hafta görev verir her hafta max 6 yildiz kazanabilirsiniz. Kazandığınız yıldızlarla operasyon mağzasından kasa, sticker, silah alıp, steam pazarında satabilirsiniz.

aga tamamen şans, geri alışlar girdik seçkin değildi karşıda 3 hile, maça girdik ve oyun bitti bi tur bile oynamama rağmen 500 tl lik kasa düştü, bi taktiği olduğunu sanmıyorum

Bi tane taktik var aslında ben her zaman kasa yada skin düşürdüğüm de işe yarayan taktik rekabetcide sıralamada 4 üncü ol bir şekilde ben hep 4 üncü olduğum da item veriyor bide seviye atladığında veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı