Hocam buradaki yorumlara çok fazla bakmanızı tavsiye etmiyorum. Eğer ki "Overwatch" olarak bu cezayı yeseydiniz ,haklı olma ihtimaliniz olurdu. Şöyle diyeyim, bu oyun bir sürü açığa sahip. En basit örneği çok eskiden oyunda karşı takımın doğuş bölgesinde doğma veya havada doğma gibi açıklar vardı. Ve ben bunları yaptığım için "Overwatch" tarafından suçlu bulundum ve ceza yedim. Lakin benim ceza yediğim dönemde o cezayı kaldırmak gibi bir şey olmadığı için (bunun için bir topluluk var diye biliyorum) ben bundan yararlanamadım ve o "yan" hesabım maalesef ceza yedi. Fakat artık yanlışlıkla ortaya çıkan cezalar kaldırılabiliyor diye biliyorum. Lakin siz üçüncü parti bir yazılım kullandığınız için (büyük ihtimal ile hile) ceza yediniz. Ancak bu yazılımlar hile ile sınırlı kalmıyor. Oyundaki renk doygunluğunu arttırmak için var olan programlardan birini kullanıp ceza yiyen ve cezası kalkmayan bir kişi ile tanışmıştım. Ve bu arada oyun sağlayıcısının bilgisayarı taradığına inanmıyorum. Daha çok kullanılan yazılım ile program çakıştığı zaman bu tip sorunlar ortaya çıkıyor diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası maalesef hile kullandığınız için ceza yediniz, yüksek ihtimal ile. Umarım bir daha da kullanmazsınız.