CS:GO Smurf Hesap Yasak Mı?

Ya tavsiye verecek olursam arkadaş grubun dışında ranked girme şans oyununa dönüşüyor tecrübeme göre arkadaş grubun yoksa zorunlu olarak lobiden gireceksin lobide çok iyi oyuncular var ancak hep aynı harita oynandığı için kolay rank atlayamazsın bu yüzden kendinden yüksek ranklarla girmeye özen göster bunun dışında verilebilecek tavsiye yok kendimce.
Yok ya saldım artık.

En doğrusu bende global yapıp salmayı düşünüyorum Valorant başlicaktımda vuruş hissi falan kötü bakalım alışabilirsem onu oynamayı düşünüyorum.
 
Hile, troll gibi adamlar istemiyorsanız öncelikle Dust2 alışkanlığından vazgeçin. Resmen milli map oldu :D Ruslar da çok seviyor, ortak nokta Dust2'de kavga etmeye başlıyoruz. İnferno,Cache,Mirage,Train gibi efsane haritalar var. Bunlara yönelebilirsiniz. Daha az troll insan geliyor.
 
Hile, troll gibi adamlar istemiyorsanız öncelikle Dust2 alışkanlığından vazgeçin. Resmen milli map oldu :D Ruslar da çok seviyor, ortak nokta Dust2'de kavga etmeye başlıyoruz. Inferno, Cache, Mirage ve Train gibi efsane haritalar var. Bunlara yönelebilirsiniz. Daha az troll insan geliyor.
Dust2 asla oynamıyorum. Küçüklüğümden beri en sevdiğim harita hep Inferno oldu. Arkadaşlarım Dust2 oynardı, ben Inferno oynardım. Dust2 oynarsam da ayda yılda bir o da değişiklik olsun. Mirage girsem karşıma Hakkari komando dağ tugayı geliyor zaten. Inferno ve Cache kafi.
 
Steam: Spoksi bey.
Rankım çift keleşti ama büyük ihtimal silindi isteyen arkadaş eklesin özelden yazsın ben seni forumda gördüm diye oynayalım beraber :D.
Bu arada bu yorumu yazdıktan sonra merak ettim en son CS:GO'yu 7 Mayıs 2020'de oynamışım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı