CS:GO Smurf Tecrübem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben dünyada ilk 5'te olan s1mple, XANTARES gibi oyuncuları yenmiş, üstün yetenekli ve alt rütbeleri ezen onlara zorbalık yapan, ahlaksız biriyim.

Siz haklısınız kusura bakmayınız.
Adam yeni başlamış oyuna veya 50-60 saati var. Sen geliyorsun 800-1000 saat oynayıp bu adamları kesiyorsun bir de konu açıp anlatıyorsun. Aferin sana ne büyük başarı.

Sizle konuşacak kadar düşemeyeceğim gece gece çünkü anlamaz birisiniz umarım sizde bir oyunda aynı zorbalığa uğrar ve bize hak verirsiniz.

Adam yeni başlamış oyuna veya 50-60 saati var. Sen geliyorsun 800-1000 saat oynayıp bu adamları kesiyorsun bir de konu açıp anlatıyorsun. Aferin sana ne büyük başarı.
Adam Silver'ların CS'de hile var demesini eleştirmiş, bu yüzden de CS'de hileler çok sanılıyor. Sırf bu yüzden, 10 maçta 1 hile gelmiyor artık bile.

Zaten haklsınız, hatamı anladım. Bundan sonra sadece pinball oynamayı düşünüyorum PC'de.

Öyleyim dostum. Köpeklere tec*vüz eden sapıklardan ağırdır boynumun yükü. Bundan böyle sadece Pinball oynarım.
Biz sana öyle mi dedik neden abartıyorsun biz sana yaptığının hoş olmadığını ve zorbalık yaptığını bir daha yapmaman konusunda konuştuk abartma konusunda mükemmelsiniz hocam.

Öyleyim dostum. Köpeklere tec*vüz eden sapıklardan ağırdır boynumun yükü. Bundan böyle sadece Pinball oynarım.
Hocam siz forumumuz için çok önemli bir üyesiniz arkadaşlar sadece bu konu hakkında görüşlerini söylüyorlar.
Hocam siz forumumuz için çok önemli bir üyesiniz arkadaşlar sadece bu konu hakkında görüşlerini söylüyorlar.
Bende dahil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…