CS:GO Smurf Tecrübem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz sana öyle mi dedik neden abartıyorsun biz sana yaptığının hoş olmadığını ve zorbalık yaptığını bir daha yapmaman konusunda konuştuk abartma konusunda mükemmelsiniz hocam.

Ya tamam dostum. Aksini mi iddia ettim? Kabul ediyorum hepiniz haklısınız.

@aabcc biz Pinball Online oynayalım senle. CS:GO toplulupuna çok zararlıyız.

Dedi FPL oyuncusu.

Bırakalı 1 sene oldu ve dmg rankım vardı 2000 de saatim var sizin gibileri görünce zaten iyi ki de bırakmışım diyorum zaten başlamayı kafaya koyan adam da böyle konuları görünce vazgeçer iyi yapıyorsunuz. Ayrıca mm rankları da 5 kuruş etmez kendinizi FACEIT gibi yerlerde geliştirin böyle yerlere girince mge rankım var demeye utanırsınız zaten.

Ahahahaha çok komiksiniz size ne ikram edelim şöyle güzel bir ergenlik mi yoksa olgunluk mu sana kim pinball oyna dedi ? Bu arada komik falan değilsin yaşın kaç ?

MGE gibi yüksek olmayan rankın da smurfunu ilk kez gördüm, bu arada yazdıklarınızdan onlar değil de daha çok siz çıldırmışa benziyorsunuz 😂
Haklısın.

Hocam siz forumumuz için çok önemli bir üyesiniz arkadaşlar sadece bu konu hakkında görüşlerini söylüyorlar.

Bende dahil.

Benim katkım denizde su damlası olamaz. Ne üyeler var, gecenin bu saatinde onları etiketlemek istemiyorum. Bu arada bunda ciddiyim, ironisiz yani.

Valorant oynayalım moruk. Türkçe karakterler falan var, hile de yok. Skiller falan da var, strateji yani. Daha önce hiç CS oynamadım ama bence Valorant çok güzel, hile varmış CS'de. 60 saat Silver 2 arkadaşım dedi, hile varmış.
(!)

Bırakalı 1 sene oldu ve dmg rankım vardı 2000 de saatim var sizin gibileri görünce zaten iyi ki de bırakmışım diyorum zaten başlamayı kafaya koyan adam da böyle konuları görünce vazgeçer iyi yapıyorsunuz. Ayrıca mm rankları da 5 kuruş etmez kendinizi FACEIT gibi yerlerde geliştirin böyle yerlere girince mge rankım var demeye utanırsınız zaten.

Dünyamız CS:GO'dan ibaret değil, yani en azından benim. Başka önemli işlerim var. Hayır neden bu kadar büyüdü anlamadım. Şu konunun 11 sayfa olmuş olmasına üzülüyorum en çok.

Valorant oynayalım moruk. Türkçe karakterler falan var, hile de yok. Skiller falan da var, strateji yani. Daha önce hiç CS oynamadım ama bence Valorant çok güzel, hile varmış CS'de. 60 saat Silver 2 arkadaşım dedi, hile varmış.
(!)
14 yaşında olduğunuzu bu kadar belli etmeyin komik mi ?

Faceit için verecek param ne yazık ki hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı