CS:GO Smurf Tecrübem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi esporcu gelse seni maç boyu hareket ettirmese ama sen onun esporcu olduğunu bilmesen ne derdin? Hile diye ağlayıp çıldırır mıydın yoksan neyse kendimi geliştirim mi derdin?
Karşıma e-sporcu gelse büyük ihtimal profilimi imzalamasını isterdim, chatten de sohbet eterim. Zaten o maç GG olmuş demektir. Hayalim imoR'un Troll MM'de bana denk gelmesi. Aynı takımda üf ne akarız.

CS:GO smurflüyordum az önce. Ne mi oldu? Kick yedim, neden mi? Çünkü hile damgası yedim. 🤣 Silver'lar duvarın arkasından vurunca veya pre fire atınca hile sanıyor. Adamları kışkırtmak için "awptrigger.exe activated! Visit ezfrags.co.uk for more info." gibi şeyler yazdım chate ve takımım beni hile sanıp kickledi :). Önceki maçlarda kanser olduğum için voice ban vardı :). O kadar haykırdım sesimi duyan olmadı kick yedim. Gerçekten komikti videoda değildim. Yine de maçı izlemek isterseniz maç bağlantısını paylaşıyorum. Siz siz olun onları daha çok çıldırtın. Çünkü şu an çıldırmalarından daha çok keyif aldım. Merak edenler için, smurflediğim rank Silver 3, ben ise Mge'yim.

İzlemek isteyenler için maç bağlantısı:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-wXbqp-Mns4Z-hMciZ-eOHuQ-BcFVF
Smurflemeyi bir marifetmiş gibi anlatmışsın. Adamların maçını zehir etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

Yasal yükümlülüklerden bahsederken sizin bizimle hukuk konuşması yapamayacağınıza göre bu konu davaya çıkacaktır.

Peki aynen. Şu an mahkemedeyiz.
Görende global sanar :D mgemiş de Silver smurflemiş bu kadar komik duruma düşmeyin ya...

Öyle bir iddiamız yok. Sadece deneyim anlattım ve goy goy yapmak istedim. Ancak linç kültürü sağolsun.
Şimdi esporcu gelse seni maç boyu hareket ettirmese ama sen onun esporcu olduğunu bilmesen ne derdin? Hile diye ağlayıp çıldırırmıydın yoksa neyse kendimi geliştirim mi derdin?

Bu arada hile ile iyi oyuncuyu çok rahat ayırt edebilirsin. Hile duvarın arkasından sürekli vurur smokelardan pushlar. Sağını solunu kontrol etmez. Adam iyi diye hile olmuyor.

Karşıma e-sporcu gelse büyük ihtimal profilimi imzalamasını isterdim, chatten de sohbet eterim. Zaten o maç gg olmuş demektir. Hayalim ımor'un troll Mm'de bana denk gelmesi. Aynı takımda üf ne akarız.

Ama sen onun imorr olduğunu bilmiyorsun noname profil gizli hesap ne yapacaksın? Senin silvera yaptığını o sana yapacak o zamanda sen ağlayıp çıldırıcaksın neden kendine yapılmasını sevmediğin şeyleri başkasına yapıyorsunuz.

Smurflemeyi bir marifetmiş gibi anlatmışsın. Adamların maçını zehir etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

Arkadaşlar ben dünyada ilk 5'te olan s1mple, XANTARES gibi oyuncuları yenmiş, üstün yetenekli ve alt rütbeleri ezen onlara zorbalık yapan, ahlaksız biriyim.

Siz haklısınız kusura bakmayınız.

Ama sen onun imorr olduğunu bilmiyorsun noname profil gizli hesap ne yapacaksın? Senin silvera yaptığını o sana yapacak o zamanda sen ağlayıp çıldırıcaksın neden kendine yapılmasını sevmedeiğin şeyleri başkasına yapıyorsunuz.
İsmini genellikle Türk dizi efsanelerinden birisini yapıyor, bakarım baretta falan alıyorsa imoR'dur o. Bir de Twitch'e bakarım. Muhabbet ederiz Ömer abiyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı