CS:GO Smurf Tecrübem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) CSGO’da Silver kesmekten böylesine zevkle bahseden birinin, gerçek hayatta pek bir başarı veya zevk sahibi olduğuna inanmak oldukça güç. Olsanız bile ya yaşınız ya da kişiliğiniz hakkında iyi fikir veriyor. Bir gün olgunlaşırsınız belki ne diyeyim :) Ben 6. Sınıfta P2W oyunlarda sıfır hesap açıp para yatırıp ücretsiz oynayanları kesmekten zevk alırdım, 13 yaş civarı falan. Tam o yaş grubuna hitap eden zevkli bir aktivite zaten.
Silver kesmeyi ben de seviyorum, MG2'yim. Hatta zor oluyor, smoke falam pushluyorlar. Antiflaş beklerken ölüyorsunuz. Bu arada ne alaka 13 yaş, başarısızlık falan? Nereden girdik oraya?

Silver kesmeyi ben de seviyorum, MG2'yim. Hatta zor oluyor, smoke falam pushluyorlar. Antiflaş beklerken ölüyorsunuz. Bu arada ne alaka 13 yaş, başarısızlık falan? Nereden girdik oraya?

Alıştım sosyaldeki linç kültürüne, ego kasmak için de değil hayattaki başarılarımı söylesem arkadaş pişmanlık duyar bana dediklerinden buna da adım kadar eminim.

Ben artık akıllandım, her maç başlarken konsolda disconnect yazısını hazır tutuyorum. Tam oylama başlayınca 2 tane F1 verirlerse konsola ardından da enter'a bas. Bum, menüdesiniz. 1 dakika bekleyin, tekrar bağlanın maça. Bu taktik sayesinde 3e 1 giden oylamayı durdurdum. Hepsini g*t ettim. Geri geldiğimde 'Big Prank' dedi. Bilmiyor ki onları parmağımda oynatıyorum.
Güzel taktik ben de kullanırım 😉

Bayağı yüksekmiş :)))) Ben gelsem senin elonda oynasam ya da normal global biri gelse senin rütbende oynasa sen ne yapardın? Önce biraz empati yap sonra adamlarla dalga geç.

Dalga geçmedim, kimseyi kırmayı da amaçlamadım. :) Sadece anlattım. Bu arada yüksek rütbelere çıkınca koşan adamdan keleş ile hs yediğinde anlarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı