CS:GO Source 2 yaklaşıyor!

Daha fazla  
CS:GO'nun betalar kısmına 2020-05-18 tarihli bir beta eklendi! Bu beta ile birlikte Source 2'nin 18 Mayıs'ta gelme olasılığı %100'e yakın bir olasılığa ulaşmış oldu.
Adsız.png
Mini.png

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'nun betalar kısmına 2020-05-18 tarihli bir beta eklendi! Bu beta ile birlikte Source 2'nin 18 Mayıs'ta gelme olasılığı %100'e yakın bir olasılığa ulaşmış oldu.

Desene Valve piyasaya geri dönüyor. İnşallah Half-Life bu motor ile devam eder.

Desene Valve piyasaya geri dönüyor. İnşallah half-life bu motor ile devam eder.

Valve insanlar üzerinde nasıl hype yaratacağını iyi biliyor, bu arada sanırsam oyunu betaya güncellerseniz oyuna texture ile ilgili dosyalar ekleniyormuş zaten büyük ihtimalle yarın videoları düşmeye başlar :).

Valve insanlar üzerinde nasıl hype yaratacağını iyi biliyor, bu arada sanırsam oyunu betaya güncellerseniz oyuna texture ile ilgili dosyalar ekleniyormuş zaten büyük ihtimalle yarın videoları düşmeye başlar :).

Düşünsene cypberpunk 2077 duyuruluyor, 5 dakika sonra Valve kendi sosyal medya hesabından half-life ya da Source 2 ile ilgili bir video yayınlıyor. Ne güzel olurdu.

YouTube HellianTV den alıntıdır:

CS:GO'YA YENİ FPS ARTTIRAN BİR BETA SÜRÜMÜ GELDİ! CS:GO'ya demin gelen Beta ile, oyuna "Texture Streaming" isminde bir görüntü seçeneği eklendi. Oyunda seçeneğin üstüne geldiğimizde yazan açıklamaya göre; bu ayar sayesinde, eğer ki eski bir ekran kartına sahipseniz, oyundaki yüksek çözünürlüklü kaplamalar, gerekmediği sürece ekran kartınıza anlık olarak yüklenmeyecek ve bu sayede ekran kartınız eskisi kadar zorlanmayacak. Bu da eski donanımlara sahip oyuncuların FPS'inin artması anlamına geliyor! Fakat eğer ki daha çağdaş veya güçlü bir ekran kartına sahipseniz, bu ayarı açmak sizde büyük bir etki yaratmayacaktır. Bu ayarı içeren beta sürümünü denemek için, Steam kütüphanenizde CS:GO'ya sağ tıklayıp, "Özellikler" tuşuna tıklayın. Ardından "BETALAR" sekmesini seçip, oradaki seçeneklerden "texture_streaming_beta -" seçeneğini seçin. Oyun, 20MB'lık bir güncelleme yaptıktan sonra, oyuna girin ve görüntü seçeneklerinden "Texture Streaming" ayarını aktifleştirip deneyin. Ardından oyunu eski haline döndürmek için, tekrar "BETALAR" sekmesinden "HİÇBİRİ" seçeneğini seçebilirsiniz. Ben bu ayar ile bir Benchmark testi yaptım ve sonuç pek fark etmedi açıkçası. Ayar kapalı iken 332 FPS, açık iken 341 FPS ortalama değerlerini gördüm. Muhtemelen daha eski ve düşük bir donanıma sahip olsaydım, bu fark daha yüksek olurdu.

Ekleme: Bu beta ile benim bahsettiğim beta aynı değildir.

CS:GO'nun değişmesini hiç istemiyorum. Umarım oynayış açısından değişmez de bu oyuna yıllarını vermiş benim gibi oyuncular zorlanmazlar. Şuan tek zevk alarak oynadığım FPS oyunu CS:GO ve değişirse ne oynıyacağımı bilmiyorum.

CS:GO'nun değişmesini hiç istemiyorum. Umarım oynayış açısından değişmez de bu oyuna yıllarını vermiş benim gibi oyuncular zorlanmazlar. Şuan tek zevk alarak oynadığım FPS oyunu CS:GO ve değişirse ne oynıyacağımı bilmiyorum.
İyi tarafından bakın, Motor değişeceği için şu an mevcut bulunan hileler çalışmayacak ve yeni hileler çıkarmak daha zor olacak :).

Değişime açık ol biraz. Oyundaki ilk çıktığı günden beri en büyük değişim ne? Yeni harita gelmesi mi silahın hasarıyla oynanması mı? Oyunda 150 saatim olmasına rağmen fazlasıyla bunalttı beni.

Değişime açık ol biraz. Oyundaki ilk çıktığı günden beri en büyük değişim ne? Yeni harita gelmesi mi silahın hasarıyla oynanması mı? Oyunda 150 saatim olmasına rağmen fazlasıyla bunalttı beni.
150 saat oynamana rağmen bunalttıysa Source 2 motoru gelince de bunaltıcak. Ben 4K saatten fazla oynamama rağmen hala zevk veriyor. Grafikleri değiştirsinler ona bir itirazım yok ama oynayış kökten değişirse o zaman kötü olur. Valorant gibi bir oyun olsun istemiyorum.
İyi tarafından bakın, Motor değişeceği için şu an mevcut bulunan hileler çalışmayacak ve yeni hileler çıkarmak daha zor olacak :).
Orası ayrı bir + :D Ama yeni hilelerin çıkması 1 aydan kısa sürer diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı