CS GO Steam VAC problemi

omeyyu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Hesabım çalındı, çalan kişi hile açmış sırf VAC yedirmek için. Owermacth da direkt basmış VAC'i(haklı).Ben hesabımı aldım ama VAC kaldı giremiyorum oyuna. O kadar skin item karakter boşa gitti. Buna itiraz etme gibi şansım yok mu? Teşekkürler.

Hesabım çalındı, çalan kişi hile açmış sırf VAC yedirmek için. Owermacth da direkt basmış VAC'i(haklı).Ben hesabımı aldım ama VAC kaldı giremiyorum oyuna. O kadar skin item karakter boşa gitti. Buna itiraz etme gibi şansım yok mu? Teşekkürler.

İmkansız hesap çaldırsan bile çözüm olmuyor.

Not olarak geçiyorlar VAC yediğinde gelen bildirimde. Hesabın tüm güvenliğinden siz sorumlusunuz diye. Yapacak bir şey yok yani geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Yeni hesabınızda daha dikkatli davranarak çalınma riskini sıfıra indirmenizi öneririm. En basitinden Steam hesabınızı hiçbir yere bağlamayın. Kolay ve aynı şifreler kullanmayın. Steam guard kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı