CS:GO Stockholm 2021 Pick-Em tahminleri

Evet, bende de 5 tahmin var ama hala jeton eklememis.
Counter-strike  Global Offensive Screenshot 2021.10.29 - 20.00.35.11.png

Madalyan yükseldi mi?
madalya henüz yükselmedi.
resim_2021-10-29_200406.png

Yarının maçları hakkında ne düşünüyorsunuz?
G2, FaZe, Gambit, Liquid, Vitality, NaVi, NiP olarak düşünüyorum. Astralis - Furia maçı için arada kaldım Furia nasıl oynuyor bilmiyorum. Bir de bu kez 3-0 da Navi'yi falan yazıp hiç riske girmeyeceğim.

Son düzenleme:
madalya henüz yükselmedi.
Eki Görüntüle 1201629
Yarının maçları hakkında ne düşünüyorsunuz?
G2, FaZe, Gambit, Liquid, Vitality, NaVi, NiP olarak düşünüyorum. Astralis - Furia maçı için arada kaldım Furia nasıl oynuyor bilmiyorum.
FaZe, Copenhagen ve G2 çok çekişmeli geçer Copenhagen kazanabilir, Gambit, Liquid, Vitality, NaVi, NiP, Astralis diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1201641
Böyle yapayım hiç riske girmeyeyim diyorum. 3-0'ı tamamen öylesine koydum bu turda 3-0 yapamazlar. NaVi, Gambit ya da NiP 3-0 yapar diye düşünüyorum.
0-3 için EG ve Virtus Pro arasında kaldım hangisini koysam bilmiyorum. Virtus önceki aşamada maçlarını hep ucu ucuna kazandı bu aşamada 0-3 yaparlarsa şaşırmam. G2 yerine de Astralis ya da Heroic mi koysam diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı