CS:GO Takımımda Hile Olmamasına Rağmen Maçlarım Silindi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

283764

Hectopat
Arkadaşlar böyle bir şey mümkün mü hiç? Şimdi gelip yok hile kullandın vs. demeyin girin maç kayıtlarımı izleyebilirsiniz. Geçen haftalarda bir maça girdim bizim takımdan birinde sanki hile vardı ama pek anlamadım neyse maçı kazandık. Kapattım 1 hafta hiç girmedim bugün bir gireyim dedim karşılaştığım ekran bu böyle bir saçmalık mümkün mü çözümü falan yok mu?

IMG_20200610_170807.jpg
IMG-20200610-WA0010.jpeg

VAC yediysen kullanmışsındır. Burada ne konular açıldı Overwatch yedim hile kullanmadım vb. diyerek sonrasında VAC yenildi. Sen direkt yemişsin.

VAC yediysen kullanmışsındır. Burada ne konular açıldı Overwatch yedim hile kullanmadım vb. diyerek sonrasında VAC yenildi. Sen direkt yemişsin.
Gir bak kardeş maç geçmişine bir maçta şüpheli haraket bul istediğini verim sana

Anladığım kadarıyla hile yapan bir arkadaşınla hızlı hızlı rütbe kasayım diyerek uyanıklık yapmaya çalışmışsın, Steam de bunu görmüş ve demiş ki yemezler. Eğer sadece rastgele biriyle girdim diyorsanız, "ticket" atın düzeltirler. Hızlı dönüyorlar.

Anladığım kadarıyla hile yapan bir arkadaşınla hızlı hızlı rütbe kasayım diyerek uyanıklık yapmaya çalışmışsın, Steam'de bunu görmüş ve demiş ki yemezler. Eğer sadece rastgele biriyle girdim diyorsanız, "ticket" atın düzeltirler. Hızlı dönüyorlar.

Takımım yok ki tamamen random giriyorum.

Direk VAC Ban yemişsin bu tartışmayı arttırmayalım senin oynamadığın saatlerde oynandıysa o maçlar başkası girip açmıştır ama şunu da diyeyim ki kimse hile açmadan ban yemez.
O zaman bu mevlana olanlar neden yemiyor? Adam döne döne vuruyor. Geçen maçtan kaydını aldım şimdi baktım tekrar maçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı