CS:GO Hile Yapılmamasına Rağmen Ban Yemek

Artık oyun içi Troller ( Ranked) Ban sebebi her ne olur ise olsun. Şahsen kendi arkadaşın trollden dolayı yedi.
Ben trollden ban yenmez demiyorum, burada yanlış bilgilendiriyorsunuz trolleyipte ban yiyen VAC ban yemez gameban yer. Bu gameban dediğim şu 30 dakika, 1 saat, 2 saat, 1 gün, 7 gün olan banlar değil. Sınırsız olan gameban.

Şu inanamama olayını bir bıraksanız diyorum! VAC sistemi %100 doğru çalışan bir sistem değil ki hayırdır neden bu kadar çok güvenip emin konuşabiliyorsunuz hayret ediyorum doğrusu. Arkadaşımız hile açsa niye gelip konu açsın açmadım ama ban yedim diye? Sonuçta buradan herhangi bir çözüm çıkmayacak.

Şu inanamama olayını bir bıraksanız diyorum! VAC sistemi %100 doğru çalışan bir sistem değil ki hayırdır neden bu kadar çok güvenip emin konuşabiliyorsunuz hayret ediyorum doğrusu. Arkadaşımız hile açsa niye gelip konu açsın açmadım ama ban yedim diye? Sonuçta buradan herhangi bir çözüm çıkmayacak.

Daha öncelerden böyle kişiler çok geldi'de o yüzden alıştık artık %100 doğru çalışma'da Hatalı bir ban'da 1 gün içerisin'de açılıyor.

Yahu daha önce böyle kişiler geldi diye bundan sonra da mı gelecek efendi? Lütfen olaya tarafsız ve sıfırdan bakın.

Kendim Haksız ban yedim oldu. Desteğe yazdıktan 4 saat sonra Banım açıldı. Haksız banlar hızlı bir şekilde dönüş yapılıp açılıyor. Bundan bir kaç ay önce Toplu banlar sırasın'da haksız ban yiyenler 1 gün içerisinde açıldı. Vac sisteminin hata yapma olasığı yeni güncellemelerden sonra Çok azaldı.

Tamam onu anladım zaten benim dediğim zamanında oyunu trollemenin sonucunu almış. Bu tip oyuncuların ne olursa olsun kesinlikle ceza alması lazım. Sen eğlencesine trollemiş olabilirsin ama yanındaki arkadaşlarının rankı düşmüş olabilir dimi. O yüzden çok güzel olmuş. Versin 12 TL bir daha alsın adam akıllı oynasın.
zaten trolü yaparken takımca yapıyoruz. Yani 5 kişi yenileceğimiz kesin olduğu zaman birbirimizr sıkıp ban yedirtmeye çalışıyoruz. Ama söylediğiniz şeyde çok doğru maçına bir rusun girip oyunu mahvetmesi kadar kötü birşey yok. Fakat ben sadece arkadaşlarımızla olan trolden bahsediyorum
Kendim Haksız ban yedim oldu. Desteğe yazdıktan 4 saat sonra Banım açıldı. Haksız banlar hızlı bir şekilde dönüş yapılıp açılıyor. Bundan bir kaç ay önce Toplu banlar sırasın'da haksız ban yiyenler 1 gün içerisinde açıldı. Vac sisteminin hata yapma olasığı yeni güncellemelerden sonra Çok azaldı.
bende steam desteğe yazdım inşallah ilgilenirler ve yarın açılır
peki troll vac sebebimidir herkes farklı birşey söylüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı