CS:GO "tam ekran pencereli"de 4:3 olur mu?

gfbsamet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyunu tam ekran pencereli modunda 1920x1080 oynadığım zaman sıkıntı yaşamıyorum, zaten "tam ekran pencereli"yi aktif ettiğimiz zaman çözünürlük değişemiyoruz tek çözünürlük var. Oyunu 4:3 oynamak istiyorum fakat oyunu tam ekran pencereli modundan çıkarıp başka bir moda aldıgım zaman (tam ekran veya sadece pencereli) oyunda ara ara 1 saniyelik takılmalar yaşıyorum, o yüzden 4:3 modda 1280x960 çözünürlükte "tam ekran pencereli" bir şekilde oynamam mümkün müdür? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, oyunu tam ekran pencereli modunda 1920x1080 oynadığım zaman sıkıntı yaşamıyorum, zaten "tam ekran pencereli"yi aktif ettiğimiz zaman çözünürlük değişemiyoruz tek çözünürlük var. Oyunu 4:3 oynamak istiyorum fakat oyunu tam ekran pencereli modundan çıkarıp başka bir moda aldıgım zaman (tam ekran veya sadece pencereli) oyunda ara ara 1 saniyelik takılmalar yaşıyorum, o yüzden 4:3 modda 1280x960 çözünürlükte "tam ekran pencereli" bir şekilde oynamam mümkün müdür? Teşekkürler.
Hocam yarım mümkün, yani eğer bilgisayarınızın kendi ayarlarından 1280x960 yaparsanız mümkün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı