GameX Centipat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 CS:GO bazen tepki vermiyor ya da fatal error veriyor. İnternetteki çoğu yöntemi denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
CS:GO bazen tepki vermiyor ya da fatal error veriyor. İnternetteki çoğu yöntemi denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tyrist Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Eylül 2022 #2 Steam'i yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS GameX Centipat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 @GameX Tyrist dedi: Steam'i yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Mahirdgr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #4 GameX dedi: CS:GO bazen tepki vermiyor ya da fatal error veriyor. İnternetteki çoğu yöntemi denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Belli bir hata kodu veriyor mu ? Artı 0 Eksi
GameX dedi: CS:GO bazen tepki vermiyor ya da fatal error veriyor. İnternetteki çoğu yöntemi denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Belli bir hata kodu veriyor mu ?
KS KS GameX Centipat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #5 Mahirdgr dedi: Belli bir hata kodu veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece fatal error veriyor. Oyunu ve Steam'i de sildim ama aynı. Artı 0 Eksi
Mahirdgr dedi: Belli bir hata kodu veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece fatal error veriyor. Oyunu ve Steam'i de sildim ama aynı.