CS:GO Troll Takım Yüzünden Kaybetmek...

Katılım
11 Mart 2016
Mesajlar
25.516
Çözümler
195
Yer
Mersin
Merhaba, yine oyundan rage atarak çıktım. Peki neden? Takıma gelen troll insanlar yüzünden. Ben kazanmak için, keyif almak için giriyorum adam sadece troll yapıyor. Bir de sürekli mikrofon basarak sohbet ediyorlar. Yok ben şu skini 15 liraya aldım, yok bu daha güzel, bilmem ne bilmem ne. Ne ses kasabiliyoruz ne oyuna odaklanabiliyoruz, sohbet yeri mi orası anlamıyorum ki. 700 saate yaklaşık oynamam var doğru düzgün takım olmadığı için sürekli kaybediyorum rank'ım NOVA 2. Arkadaşlar böyle seviyesiz oynamak yerine düzgünce hani mikrofonu sadece info vermek için kullanarak ve troll yapmayarak oynamak isteyenleriniz varsa ekleyin beraber gireriz, neredeyse her akşam giriyorum. Dediğim gibi rank'ım nova 2 beraber girmek isterseniz Steam profilimi bırakıyorum, eklersiniz. Steam Community :: Maestro
 
Ben öyle yapanları susturuyorum. En güzeli troll olmayan bir arkadaş grubuyla girmek.
Arkadaş grubum yok diyebilirim. 1 tane arkadaşım var onun da PC'si yok o yüzden arada sırada internet kafeye gidip birlikte oynuyoruz ama 2 kişi de olmuyor ki. Böyle yapanları sustursam da tek başıma oynamış oluyorum ne info var ne bir şey, olmuyor öyle de. Yaşım 17 ama 20 yaşında olup olgunlaşamamış insanlar var. Kaybetmekten nefret eden bir insanım ve böyle olunca da aşırı sinirleniyorum.
 
Neredeyse 600 saat kadar da benim oynamam var. Uzun süredir oynamıyorum bu oyunu. Birkaç ay arayla item düşürmeye giriyorum sadece. Kendine düzgün bir takım oluştursan bile karşına hile çıkıyor. Boşuna can sıkıyor bu oyun. Oynamadığım zamanlarda da bir şey eksilmedi benden. :)
 
Aynı problem yüzünden çok fazla psikolojim bozulduğu için cs go ya veda etmek zorunda kaldım. Şöyle 2015 2016 sezonu bu oyundan aldığım zevki hiçbir oyundan almadım. Günde 10 saat sıkılmadan oynuyordum.
 
Takımın hem ciddi hem troll olursa tadından yenmiyor oyun. Oynarken info da veriyorum arada takımla komik muhabbetler yapıp sohbet de ediyorum hem moral oluyor. Rankım keleş 1 ama 6 7 aydır girmedim. Size önerim Rainbow Six Siege oynayın abi. Hem içeriği CS GO'dan çok daha iyi hem oyuncular olgun insanlar oluyor. 50 liraya düşünce çek direk rahatına bak.
 
Altı geç üst tarafta aynı emin ol buna:) Global maçta 2-20 giden mi ararsın (Kötü oynamak ayrı şey o eloda o şekilde oynamak ayrı şey, aim koyamıyor adam), mikrofonu olmayan mı ararsın, hile mi ararsın hepsi var. Günde 3-4 maçı geçemiyorum genelde finali ya kazanıp bırakıyorum yada "Quit" atıp. Yeniden Faceit yolu gözüküyor bana, sende geç bence.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı