CS:GO Troller

Makaleler
1
Yer
Dünya/ Dünya
Az önce yaşandı olay. Ben maçımdaydım. 3-1 kalmışız. Kesin alırız derken adamda SG 553 varmış. Adam herkesi aldı. Ben tek kaldım. Adama 93 vurup öldüm. Zaten elimde P2000 vardı. Herkes bana bir şeyler diyordu. Ben de 'Ben en azından 1 kişi öldürdüm raundda.' yazdım. Bir tane de Rus konuşup beni öldürdü (Kendisi 0'a 2 gidiyor. ). Sonra da beni atma oylaması yaptı. Atıldım. Ve 30 DK ban yedim. Şaka gibi! :kızgın:

Önemli olan kendini yetiştirmek, herkesin hata yapabileceğini ve bunun sadece bir oyun olduğunu unutmamak. Sıkma canını.

1476334385311.jpg

Bide böyle bir maç var hiç oynatmadık. Dead'lere dikkat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim bir arkadaşa ruslar gıcık olmuş, eleman silah aldığı her rount birisi karambole getirip vuruyormuş :LOL: Bir de sıra sıra yaptıkları için ban da yememişler, dinlene dinlene dövmüşler arkadaşı :D

Eğer DMG rütbesinden düşüksen böyle şeylerin yaşanması çok normal. Arkadaşımın hesabına girdim sırf kendimi geliştirmek için, rus'lardan teki M4'e AK istedi, M4'ü attım adam AK'yi arkadaşına attı. Ben de kafasına sıktım tabii. 2 kez aynı şeyi yapınca Rus tilt oldu ve beni öldürüp 30 DK ban yedi. Ben de hiç adam öldürmeden maçı kazandırdım. Ha bu arada küfür etmek istemediğim Rus'lar yüzünden bir daha LEM rütbesine geri çıkamadım. Taşısam da kaybediyorum taşımasam da.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı