Çözüldü CS:GO trusted mod kapalı olursa ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar. NVIDIA arayüzünden renk ayarı yapmak için oyunu untrusted bir şekilde başlatmam gerekiyor. Bunun için "-allow_third_party_software" kodunu kullanıyorum lakin araştırınca aklıma birkaç şey takıldı. Trusted modda, trusted modda olanlarla birlikte oynayabilir miyim? Ayrıca güven faktörünü etkileyeceği yazıyor, NVIDIA arayüzü yüzünden güven faktörüm düşer mi? (konuyu yanlış yere açtıysam bağışlayın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Karşı rakibi ona göre belirler. Örneğin trusted mod kapalı olan rakipler gelir karşınıza. Ama trusted mod açık olan arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz bir sorun olmaz, karşıya gelecek rakibi etkileyecektir.
Karşı rakibi ona göre belirler. Örneğin trusted mod kapalı olan rakipler gelir karşınıza. Ama trusted mod açık olan arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz bir sorun olmaz, karşıya gelecek rakibi etkileyecektir.

Çözüm
Moderatör bey değiştirmiş sorumu ama sormak istediğim şeye cevap vermişsiniz, teşekkürler. Zaten çoğu hile bu korumayı bypass ettiği için karşıya untrusted gelmesi sorun olmazdır herhalde.

İster aç, ister kapa ne fark eder? Hilesiz CS:GO oynamak mümkün değil. Üst üste sekiz loss streak aldım ve sekiz maçında demosunu indirdim. Adamlar duvar arkası çıkacağım yönü takip edip vuruyorlar, bazen emin olmak amaçlı shoulder pick atıyorum, direk sıkıveriyor daha çıkmadan. Trusted mod açtım, güven faktörümü yükseltmek için elimden geleni yaptım nafile, operasyonu bile aldım, operasyon maçlarında spinbot geliyor. Lafı fazla uzatmadan istersen aç, istersen kapat, istersen 5000 saat kas, istersen 1000 saat deathmatch sunucularında aim kas bir şey fark etmiyor kanka, on oyunun dokuzunda kesin ve kesin dokuzunda hile geliyor. İnkar eden varsa çıksın karşıma milyon tane demo izleteyim size son sekiz maçımdan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı