CS:GO VAC ban açtırılabilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar normal bir şekilde oynuyordum, hileler gelmeye başlayınca gidip Prime aldım 300 TL'ye. Oynadık, sonra akşam okuldan gelince VAC ban yemişim ama asla kullanmadım. Ülkenin hali belli zaten, Prime alıp da hile kullanıp neden paramı çöp edeyim? Bunu açtırabilir miyim?

Yanlış bilgi
Arkadaşlar normal bir şekilde oynuyordum, hileler gelmeye başlayınca gidip Prime aldım 300 TL'ye. Oynadık, sonra akşam okuldan gelince VAC ban yemişim ama asla kullanmadım. Ülkenin hali belli zaten, Prime alıp da hile kullanıp neden paramı çöp edeyim? Bunu açtırabilir miyim?

Açtıramazsın. Ve ayrıca başka Steam hesabını VAC banlı telefon numrasıyla doğrularsan diğer hesabın da ban yer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinde bir VAC Ban ise açamazsın, Valve'nin kuralları bu konuda baya katı. Bu arada VAC yediğine emin misin? Prime aldığın için her 2 rekabetçi maçından sonra rankını belirlemek için beklemeye alıyor hesabı onu VAC sanmış olabilir misin?

Hesabın ne kadar eski belki eskiden açmışsındır ya da hesabına biri girip açmıştır olabilir ama bir daha açılması zor.

Açtıramazsın. Hatalı banlar 60 gün içinde açılıyor ama çok gördüm ben böyle hile değilim diyenleri.

Ayrıca skin değiştirici vs kullandıysan da ban yersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı