CS:GO VAC ban affı gelir mi?

Ben de 2 yıl önce skin Changer'dan ban yedim ne wall hack ne de aim açmıştım güzel bir envanter olsun diye kullandım ama VAC yedim acaba açılma ihtimali var mı?

VAC kalıcıdır kalkmayacaktır.

Soğuk su içersen düzelir aç hileyi sonra VAC ban yedim durduk yere kimseye ban atmazlar senelerdir oynuyorum Steam'de.

O kadar emin konuşmayın lütfen. Ben desteğe yazdım cevap bekliyorum. Ayrıca hesabım çalındı detekle kurtardım hile açmışlar oyunlar da. Hayırlısı hileyi açan ben değilim cefasını çeken benim.

O kadar emin konuşmayın lütfen. Ben desteğe yazdım cevap bekliyorum. Ayrıca hesabım çalındı destekle kurtardım hile açmışlar oyunlar da. Hayırlısı hileyi açan ben değilim cefasını çeken benim.

Hesabınız çalınmış ve çalan kişi bir de üstüne hile yazılımı kullanıp VAC yasaklaması almış anladığım kadarıyla. Bu durumda Steam destekten olumsuz yanıt alacaksınız, yasaklama kaldırılmaz.

Bkz.

vac.png

Hesabınız çalınmış ve çalan kişi bir de üstüne hile yazılımı kullanıp VAC yasaklaması almış anladığım kadarıyla. Bu durumda Steam destekten olumsuz yanıt alacaksınız, yasaklama kaldırılmaz.

Bkz.

Eki Görüntüle 1796669

Destekten mesaj geldi CS:GO ekibine ilettiklerini söylediler. Beklemedeyim. Olumsuz mesaj almadım inşallah açılır VAC yeni hesap açmak zorunda kalmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı