CS:GO VAC ban attı

Konu sahibinin yedi ban https://steamcommunity.com/profiles/76561198357498083
Benim attığım kişinin yediği ban https://steamcommunity.com/profiles/76561198838412771
İkisi de aynı ikisi de ow ban yedi sen neyi anlatmaya çalışıyorsun onu anlamadım.

Yeni ban yiyen kardeşim.

Herkese selam. Uzun bir araştırma sonucu neden VAC ban yediğimi öğrendim. Benim ve kardeşimin bilgisayarına oturan kuzenim (12 yaşın da) her iki bilgisayara da hile indirmiş. İlk başta indirdiğini kabul etmedi. Ben de sonucun kötü olacağını ve çok fazla zararımızın olduğunu söyledim. İyice üstüne gidince suçunu kabul edip 2 ay önce indirdiğini sadece basit eğlence girdiğini söyledi. Şimdi siz diyeceksiniz ki neden bilgisayarını başkasına veriyorsunuz. Bahsettiğim çocuk amcamın oğlu kardeşimiz gibi görürüz dışarı da pis arkadaşlarının yanına gitmesin kötü şeyler öğrenmesin diye ben de kardeşim de bilgisayarımıza oturttuk daha çok kardeşimin bilgisayarın da ETS 2, CS:GO, Valorant oynardı. Aslın da ona eski PC mi vermiştim ama sağ olsun o kadar çok şey indirmiş ki HDD çökmüş o derece. Şimdi ben ve kardeşim kötülük mü yaptık. O kadar CS:GO envanteri yaptım satışta olan silahlarım bıçağım hepsi çöp oldu. Üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor olan oldu artık kabullenmek zorundayım. Ve acı olansa bu kuzenimin ilk vukuatı değilmiş daha önce de benim başka akrabamın bilgisayarına hile indirmiş onu da yeni öğrendim.
https://steamcommunity.com/profiles/76561199088072585/ bu akrabamın hesabı.
Sanırsam konuyu kapatmam lazım. Bura da yazan arkadaşların da dediği gibi artık büyük bir mucize gerek. Ve evet boşa VAC ban yememişiz iyi sosyaller.
 
Son düzenleme:
Basit eglence modunda nasıl Overwatch tarafindan oyun yasaklanmasi almis? Overwatch sadece rekabetci ve yoldas modu icin gecerli degil mi?

Yok hocam, ben Overwatch'ta basit eğlencede bir aimlocku raporlamıştım diye hatırlıyorum.
Yanlış bilgiymiş. Şimdi hatırladım Dust 2 rekabet moduydu. Kuzeniniz yalan söylüyor hocam. Rekabet veya yoldaş girmiş. Envanterinize üzüldüm, geçmiş olsun.
 

Geri
Yukarı