CS:GO VAC ban kalkar mı?

• Konuyu başlatan SAKC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 8.096

SAKC

Centipat
Hesabımda VAC ban yedi bunla beraber telefon numaramın bağlı olduğu diğer 2 hesabımda VAC ban yedi ama hesabımda hile kullanmadığıma eminim. Hesaba daha önce internet kafeden ve de başka arkadaşlarımın bilgisayarlarından girmiştim. Daha önceden hesabım çalınmıştı ve çalındığı sırada PUBG'den ban yemiştim ama PUBG'ye hesabım çalınmıştı. Ben oynayamıyordum dediğimde açıldı Valve'de o sırada hile kullanımı olmuş. Olabileceği hakkinda bildirim yolladım. Banım kalkar mı ana hesapta banım kalkmasa da diğer hesaplarımda banımı nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalkmaz, banın bağlı olduğu hesaplar belki %5 ihtimal o da belki. Hiçbir şekilde hile açmadım ban yedim diye bir şey de yoktur. Ban yemen için hile açmış olman lazım.

Sınırsız yediysen kalkmaz. İnternet cafe gibi ortak paylaşım alanlarında kişisel hesaplarına girmemelisin. Oradaki herhangi bir program buna sebep olmuş olabilir.

Ama hilesiz VAC ban yemen imkansız gibi bir şey, farklı programlarda da hile olarak algılamaz fakat hesap 1 kez yediyse bitmiştir durup dururken kimse VAC yemez bayağı çok önceden bir ara herkes durup dururken VAC yedi ama şu an düzelttiler ya arkadaşların yaptı ya da internet kafede açtılar hesabını banlatmak için.

Bir arkadaşım VAC ban yasaklanması almıştı fakat hesabı çalındığı için destekle görüşme yaptı ispatladı ve VAC banı kalktı. Haksız yere yemişseniz kalkabilir. İyi bir İngilizce ile destekle görüşürseniz.

Fakat hesabı çalındığı için destekle görüşme yaptı ispatladı ve VAC banı kalktı.

Böyle bir şey yok. Valve hiçbir türlü tolerans göstermiyor.

"VAC yasağı aldım esnada hesabımı ben kullanmıyordum. VAC yasağı kaldırılabilir mi?

Hayır. Suç esnasında hesabı kimin kullanıldığı bir önem teşkil etmemektedir ve VAC yasaklamaları kalıcıdır yani kaldırılamazlar. Bunun ne kadar sinir bozucu bir durum olduğuna katılsak da, diğer oyuncuların oyundan keyif almalarını sağlamak ve adil bir oyun ortamı yaratmak için hile konusunda sıfır tolerans göstermek durumundayız. "

Kısacası hesabının çalındığı Valve'ı ırgalamaz.

PUBG geliştiricileri ise bir kereliğine mahsus yasaklamayı kaldırıyorlar.

PUBG ise haklısınız, çünkü o oyunda VAC sistemi bulunmamakta.

Aynısı CS: GO ve VAC yasaklamaları için geçerli değil maalesef.

Hesaba daha önce internet kafeden ve de başka arkadaşlarımın bilgisayarlarından girmiştim.

Hesaba giriş yaptığın bilgisayarın temiz olup olmadığını bilmeden kullanmaman gerekirdi. Bu yüzden kendine ait olmayan bir bilgisayarda hesabını kullanma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…