CS:GO VAC ban kalkar mı?

ahududu bey

Hectopat
Ben tam olarak 1355 gün önce CS:GO'da hile açıp ban yedim. O zamanlar oyunuma çok hile denk geliyordu ben de Google CS:GO hile indir yazıp ilk çıkan hileyi kurmuştum. O zamanlar 14 yaşındaydım. Şu an 19 yaşına gireceğim. Üstünden 4 yıl geçmiş bir şekilde bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Artık CS:GO oynamak istiyorum biliyorum oyun bedava ama eskiye göre hileler kat ve kat artmış durumda.

1615678030336.png

Kime sorsam oyunda çok hile vardı, ben de sinirlendim hile açtım diyor. Kimse de çıkıp demiyor kolsuzum, millet dalga geçmesin diye Rank kasıp egomu tatmin etmek için açtım.

Ben tam olarak 1355 gün önce CS:GO'da hile açıp ban yedim. O zamanlar oyunuma çok hile denk geliyordu ben de Google CS:GO hile indir yazıp ilk çıkan hileyi kurmuştum. O zamanlar 14 yaşındaydım. Şu an 19 yaşına gireceğim. Üstünden 4 yıl geçmiş bir şekilde bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Artık CS:GO oynamak istiyorum biliyorum oyun bedava ama eskiye göre hileler kat ve kat artmış durumda.

Eki Görüntüle 921168
Yeni hesap aç oyna :))

Hile kullanmanızın bahanesi yaşınız ve tarihi olmamalı. Ben de 14 yaşımdayım, 12 yaşımdan beri oynuyorum, şu anda daha çok hileci var ama ben yine de kullanmıyorum. Valve "VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışılamaz ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer bir VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiği tespit edilirse otomatik olarak kaldırılır." açıklama yapmıştır.

O ban kalkmaz yani. Kalkacağı varsa da umarım kalkmaz. İyi geceler.
14 yaşımda yedim. Yasağı yediğimin sabahı ben ne yaptım dedim. 18'im hala pişmanım. Sonrasında 400+ saat başka hesaplarla CS oynadım hiçbirinde küfür dahi etmedim. Düşüncenin arkasında bir argüman yok. Ben yeni hesap açıp girebiliyorsam pişman olduğum zaman neden kendi hesabımdan gitmiyor. Ha bu arada "umarım" 15'inde, 16'ında yapacağın şeyler yüzünden yetişkinliğinde pişmanlık duymazsın 😉
Kime sorsam oyunda çok hile vardı, ben de sinirlendim hile açtım diyor. Kimse de çıkıp demiyor kolsuzum, millet dalga geçmesin diye Rank kasıp egomu tatmin etmek için açtım.
Brom Valorant oyunu bana karışık geliyor. Çok fazla bomba ve strateji, efekt var. Oynayamıyorum bundan dolayı niye hile yapayım?

Yıllardır bu oyunu oynarım hile açmadan ban yiyen birisini görmedim. VAC banı hiçbir şekilde kaldıramazsın. Gelmiş bir de burada hile açtığını bariz bir şekilde söylüyorsun. Bence git başka oyun oyna

CS GO ile alakası olmamasına rağmen CS GO'dan VAC ban cezası aldım.

Böyle bir şey mümkün değil. Cheat Engine direkt CS: GO'ya enjekte edilmediği sürece başka oyunda kullandınız diye yasaklanma almazsınız. En fazla VAC hatası verir ve sunuculara bağlanmanız engellenir.

Eki Görüntüle 921168

Eğer hile açmayıp başka bir 3. Parti yazılımdan banlanmış olsan durumu belirtip kaldırabilirdin ama hileden ban yersen asla kalkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı