CS GO Vac Ban Sorunu

KaanBYK

Hectopat
Daha fazla  
Açıkçası merak edip bir topluluk sunucusunda hile kullandım ve hayatımda ilk kez 1 oyundan ceza aldım. Şimdi ben bu cs'yi steam'imden komple kaldırıp geri alsam tekrar 1 lvl'dan başlayabilir miyim yoksa illaha başka steam hesabımı açmam gerekiyor. Birde bir sorum daha olacak bu valve niye hileleri engellemek yerine kullananlara ban atmayı tercih ediyor ? :D

İlk olarak tabi ki ban atacak ki cayıdır olun ve hileciler ortaya çıkmasın. İkincisi sadece yeni Steam hesabından oyunu tekrar alarak oynayabilirsin. Bir daha da hile kullanma.

bu valve niye hileleri engellemek yerine kullananlara ban atmayı tercih ediyor ?
Valve, oyuncularına huzurlu bir ortam sağlamak konusunda çok sıkı, bu yüzden hilecilerden nefret ediyor. Siz de bu kuralı ihlal etmişsiniz. İstediğiniz kadar e-mail yazın ticket atın ama VAC banı asla geri çekmiyorlar. Oyunu yeni bir Steam hesabı açıp bir daha satın almanız gerekiyor. Bu arada hile kullanmanızı şiddetle kınıyorum ben de açıkça söylüyorum ceza almanız iyi olmuş.

Son düzenleme:
Açıkçası merak edip bir topluluk sunucusunda hile kullandım ve hayatımda ilk kez 1 oyundan ceza aldım. Şimdi ben bu cs'yi steam'imden komple kaldırıp geri alsam tekrar 1 lvl'dan başlayabilir miyim yoksa illaha başka steam hesabımı açmam gerekiyor. Birde bir sorum daha olacak bu valve niye hileleri engellemek yerine kullananlara ban atmayı tercih ediyor ? :D
Tabiki Ban atacak. Sizin gibiler hileleri engellemeyi engelleyen şeyleri de bulurlar. Valve bunu biliyor. Hiç kusura bakma ama sizin gibilere acımıyorum. Oyunun zevkini bitiriyosunuz. Wolfteam'e döndü oyun.

Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. Oyunu yükledim belirli bir süre sonra atıyor oyundan vac hatasından dolayı ne yapmam lazım .Oyun dosyalarını doğruladım olmuyor.Hile kullanmadım.Vac yemedim yani.

Hiç boşuna valve yi savunmayın ben ban atmasın demiyorum ama ben gezginlerden indirdiğim programla hile yapabiliyorsam valve de sorun vardır. Bide sanki her oyunda hile kullanıyorum csde de kullanmışım ban yemişim buna itiraz ediyomuşum gibi davranmayın. Sanırım siz kaybettiğinizde veya karşısı sizden iyi oynayınca "Karşıda vol hek var kanka " diyenlerdensiniz. Sanki hile kullananları ben temsil ediyormuşum gibi bana niye nefret kusuyorsunuz anlamıyorum. Size o güzel oyunculukla nova 1 de başarılar. Ben o sırada smürf den kartala zorlayım.

Hiç boşuna valve yi savunmayın ben ban atmasın demiyorum ama ben gezginlerden indirdiğim programla hile yapabiliyorsam valve de sorun vardır. Bide sanki her oyunda hile kullanıyorum csde de kullanmışım ban yemişim buna itiraz ediyomuşum gibi davranmayın. Sanırım siz kaybettiğinizde veya karşısı sizden iyi oynayınca "Karşıda vol hek var kanka " diyenlerdensiniz. Sanki hile kullananları ben temsil ediyormuşum gibi bana niye nefret kusuyorsunuz anlamıyorum. Size o güzel oyunculukla nova 1 de başarılar. Ben o sırada smürf den kartala zorlayım.

CS:GO'da rütbem LEM (legendary eagle master) burada hile kullandığını açıkça belirttikten sonra sana karşı herkesin sevgiyle falan mı yaklaşacağını düşündün ? Her şeyden önce hile kullanıp Valve'a suç atmak nasıl bir mantıktır evinizin kapısı çelik olmadığı için içeri giren hırsıza hata bizde kapımız tahta mı dersin ? Ayrıca hileler senin düşündüğün gibi çalışmıyor Valve sürekli güvenliği arttırıyor ama hile programı yazanlar başka bir yerden açık buluyor bu her oyun içinde öyledir 2 ay önce yazılmış hile programı şuan çalışmaz ama 2 gün önce çıkmış olan çalışabilir bunun sebebi yeni bir güvenlik açığı bulup kullanması bu programında fixlenmesi uzun sürmez ama senin gibi düşünen oyuncular olduğu sürece her hafta yeni çıkan programları deneyenler olacak. Birde insanları hor görmene bakalım.

Size o güzel oyunculukla nova 1 de başarılar. Ben o sırada smürf den kartala zorlayım.

Arkadaş temiz bir şekilde kendi grubuyla oynadıktan sonra değil nova 1 silver 4 olsa ne olur oyundaki rütbeleri bu kadar önemsiyorsan düzgün bir oyuncu olmayı deneyebilirsin. Aslında hileci arkadaşların çoğunu durdurmak için güzel ve basit bir çözüm var oyunun fiyatını olabildiğince arttırmak çünkü sen şuan hile kullandığın için ban yedin ama yeni bir hesapta 10 TL vererek rahatça oynayacaksın oyunun fiyatı 100 TL olsa bu kadar rahat edemez çoğu hileci.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı