CS:GO VAC Ban Sorunu

Heroizen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son 5-6 ayda toplam 10-12 saat CS:GO oynadım ve hiç hile açmadım fakat dün öğlen hesaba girdiğimde uyarı geldi VAC ban yediniz diye. Nedenini öğrenmek için Steam'e yazdım fakat bana saniyesinde aşağıdaki hazır mesajla geri döndüler. Hesabımı kendilerinin incelemesi gibi bir şansım var mı? Bide ben şu an Overwatch banı mı yemişim yoksa VAC ban mı ? Oyun içinde overwatch, profilimde ise VAC ban yazıyor. Teşekkürler.

20170609193112_1.jpg
11.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşı takımdan birisi seni reportlamış o da overwatch ekibine gitmiş. inceleyen kişi sen hile kullandığını dahi bildirim yapmış kabul edilmiş. VAC yemişssin

Tamam da ben bu oyunu 1000 saat oynadım ve hiçbir zaman hile kullanmadım. Herhangi biriyle hesabımı da paylaşmadım. Nasıl yediğim hakkında hiçbir fikrim yok.

Tekrar incelenip açılma gibi bir şansı var mı ?

Normal bir OW yasağı değil bu. Normal bir OW yasağı olsa; "Overwatch tarafından suçlu bulundu. - Oldukça Kusurlu." gibi bir yazıyla karşılaşırdınız. Steam Destekten gelecek yanıta bakın. Bazen OW yasaklarını açabiliyorlar. Mesela benim bir hesabımın yasağını Steam Destek kaldırmıştı. Gerçi rütbem silindiğinden dolayı girmedim ama yinede açık.

Normal bir OW yasağı değil bu. Normal bir OW yasağı olsa; "Overwatch tarafından suçlu bulundu. - Oldukça Kusurlu." gibi bir yazıyla karşılaşırdınız. Steam Destekten gelecek yanıta bakın. Bazen OW yasaklarını açabiliyorlar. Mesela benim bir hesabımın yasağını Steam Destek kaldırmıştı. Gerçi rütbem silindiğinden dolayı girmedim ama yinede açık.
Ama profilimde vac ban yazıyor. Anlamadım ne çeşit bir ban yediğimi.

Steam hesabına Overwatch tarafından oyun yasağı uygulandıktan sonra Steam Client bilgisayarı tam taramaya alır ve şüpheli yazılım tespit ederse oyun yasağını VAC yasağına çevirir. Anladığım kadarıyla sizde de bu durum olmuş.

Overwatch sizin hile olduğunuza karar verdikten sonra (hatalı bir karar olabilir) VAC, sisteminizde Cheat Engine vb bir yazılım bulup hile olarak nitelendirmiş olabilir.

Acaba kaç gün içinde açıldı. 2 haftadır destekten cevap bekliyorum ama nafile.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı