CS:GO ve LoL oynayanları küçümsemek

Oyunları ve oyunculuğu sadece AAA oyunlardan ibaret sanıyorlarsa asıl küçümsenecek kişiler onlardır. Boş verin, gülüp geçin.

Zulamı oynuyorum? Hahahaha iyi uyduruyorsun tebrik ederim. Zula gibi berbat bir oyunun kitlesi LoL'ün kitlesinden daha iyi sizde kitlenin tamamının vücut bulmuş halisiniz yazdığınız cevapla
Bu gereksiz tartışmanın son bulması dileğiyle iyi geceler.

Dota 2 kime göre, neye göre güzel? Hiç de güzel değil. Sadece yıllardır oynayıp alışanlar oynuyor bu oyunu. Dota'da ki berbat arayüz ve oyun içindeki UI başka hiç bir oyunda yok. Hangi eşyayı alacağını bile bilmiyorsun, rehber izlesen de zor anlarsın oyunu. LoL, Dota 2'ye göre daha kolay ve mantıken insanlar daha çok oynuyor LoL'ü. Bahsettiğin 'velet' kitleyi de sadece Altın ligine kadar görürsün bence. Altın liginin üstüne çıkacak kadar yetenekli değilsin, demek ki oyunu oynayamıyorsun bile. Ya da dereceli maçlarını açamadan oyunu silmişsindir. Demek istediğim, belli ki Riot Games'in oyunlarına çok önyargılı yaklaşıyorsun, bu LoL oynayanlardan çok seni küçümser bence .

Riot oyunlarını sevmiyorum. LoL'deki kitle Technopat forumda bile varmış.

Tamam arkadaşlar dünyanın en iyi oyunu League of Legends siz haklısınız.

Aynı zamanda konsol oyuncusuyum, çoğu oyunu açacak bilgisayarım da var ve tabii ki bu bilgisayar ile sadece LoL oynasam ben de kendimi küçümserim. Her gün maksimum 7-8 el girip çıkarım.

Muhatap olmayınız küçümser insanla. Herkes istediğini oynar. PC'de yüklü 2 oyunum var. CS:GO ve CS 1.6 var. Seviyorum ve sıkılmıyorum. Bunun neresi küçümsenecek bir durum? Bir de CS oynayanları anlamıyorum falan diyenler var. Onlara değinmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…