CS:GO vs Valorant

CS'den fazla derken? 16 tane silah var oyunda.

CS'den fazla derken? 16 tane silah var oyunda.
CS'deki silahların çeşitliliği az, örnek veriyorum tüfekler birbiriyle anti sayılır M4 AK gibi, Aug SG gibi keza tabancalar ve hafif makineli tüfekler için de böyle, Valorant bütün silahları 2 takım için de eşit sunuyor bu yüzden öyle dedim, ayrıca CS'de olmayan gerçek hayattaki silahlar da var, mesela SCAR-H'a benzeyen Phantom (Silahin isminden tam emin değilim) veya MG-36'ya benzeyen Odin.

Hangisi daha çok benziyor? Üstteki CS:GO'daki negev alttaki Valorant'taki Odin. Ortadaki ikinci dünya savaşında kullanılan MG-36

Valorant'da spray patern yok bildiğim kadarıyla o yüzden cs benim gözümde daha üstün.

Bu dediğiniz tam tersi oluyor, silah çeşitliliği daha fazla CS'de.

CS'nin yerini hiçbir şeyin tutacağını düşünmüyorum oynadığım en iyi rekabetçi oyun zaten o yüzden Zula gibi oyunlar Valorant'a değil de CS:GO'ya özeniyor

Yılların oyunu CS ile 1 yıllık oyun Valorant'ı karşılaştırmak bence hata. CS'yi bıraktım aktif olarak Valorant oynuyorum ama CS kesinlikle daha iyi bir oyun. Valorant sadece hile engelleme konularında CS'den daha iyi.

CS diyorum, iki gün önce sorsanız Valorant derdim ki demişim bu konuda fakat otuz da vursam sage gibi bir karakterde win alamazsam, mal gibi adamlar insta atıp 3-10 giderse, neredeyse her gün kendini küfür etti diye havalı sanan on yaşında çocuk gelirse oynamam oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…