CS:GO vs Valorant

Şu anki hileyle Valorant. 128tick ve Türk sunucusu ve hile sistemi olması iyi.
Ben ücretsiz olduktan sonra başladım. Kolsuzdum biraz. 120 saatte seçkin oldum. Ama o 120 saatte bile 5-6 hile gelmiştir en fazla. Oyun hile kaynıyor diyenlerin çoğu her iyi oynayana hile diyen tipler.

Ne? 14Level'im her maç %70 mevlana geliyor. Tabi ne hilesi adam iyi oynuyor bilek var bilek (!) oyunun şimdiki haline baksan keşke.

Rus'lar en azından büyük Valorant'ta 10 yaşındakiler geliyor takımıma.

Ben ücretsiz olduktan sonra başladım. Kolsuzdum biraz. 120 saatte seçkin oldum. Ama o 120 saatte bile 5-6 hile gelmiştir en fazla. Oyun hile kaynıyor diyenlerin çoğu her iyi oynayana hile diyen tipler.
Kesinlikle hocam. Adamlar cidden iyi bu arada, ama hile değiller. @unlokidmurat hocamdan biliyorum, 1v1'de ben hocamı görmeden bana HS atıyor. Adam aimbot maşallah. Her şeyi de hileye bağlamamamız lazım. Zaten ranklar belirlenince genelde rakipleriniz sizinle eşit seviyede geliyor. Seçkinde çıkacağını sanmıyorum hilenin. Henüz 31 saatim var (sj) ama kitlesi güzel. Rus'larla oynamak daha eğlenceli. Adamlar çok güzel İngilizce konuşuyor. Bir yandan da "Adam hile hile hile." demek yerine eğlenmek lazım diye düşünüyorum. Fazla takmayın oyunları, feedleyenlere gülün geçin. İlk 25 saat feedliyordum ben de, artık 2. bitirebiliyorum. Nice birinciliklere inşallah.

20 levelim. 10 oyunumdan 8'inde hile var. CS:GO'da hile yok diye kime desen inanmaz.

CS:GO Bana pek akıcı gelmiyor. Ve hileler aşırı fazla. Fakat Valorant da akıcı maçlar, zıplamalar, atlamalar bayağı iyi hissettiriyor. Cevabı size bırakıyorum.

CS:GO Bana pek akıcı gelmiyor. Ve hileler aşırı fazla. Fakat Valorant da akıcı maçlar, zıplamalar, atlamalar bayağı iyi hissettiriyor. Cevabı size bırakıyorum.
Akıcılık yönünden öyle hocam. Karakterler vs. de yavaş biraz. Hissi dediğiniz gibi. Ama seçkin hesaplarda hile gelmiyor. Sorun hileyse internette 15 TL'ye satılan seçkin hesaplardan alabilirsiniz bence.

Hile olarak karşılaştırmadan çok kitlesi çok berbat. Oyuna yeni başladım ve sürekli karşıma yeni hesap açanlar geliyor. Adam elmas olmuş gelip kendini tatmin etmek için bronzlarla oynuyor. Hile dahi geldi. Adam "Jett" almış uça uça bizi vuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…