CS:GO vs Valorant

CS:GO'da hala sekmelere alışmaya çalışıyorum. Ama henüz bana seçkin hesapta hile gelmedi, 5 level olmama rağmen. Valorant'ta silahlar az sektiği için daha kolay geliyor ama ben CS:GO'yu daha çok sevmeye başladım. Daha eğlenceli. En azından kötü oynayınca Rus'lar çıldırıp Rusça küfürler ediyor ve anlamadığım için gülüyorum. Bu da daha eğlenceli hale getiriyor. :D

Şaka bir yana CS:GO daha güzel gelmeye başladı bana. 5 level bir çöpüm, 3 winim var ama eğleniyorum. Tabii Rus'lar kanser oluyor da neyse. :D Ben şu anlık CS:GO'yu tercih ederim ama tabii eskiden (cahil dönemlerimde) Zula'da gayet iyiydim, Zula'da sekmeler az olduğu için ve Kar98 ile rahatça QuickShot atabildiğim için CS:GO'ya alışmak biraz zor oldu, ki hala alışamadım tam olarak. Ama Valorant daha kanser. Kitlesi olsun, aimi olsun sinir bozuyor. O yüzden CS:GO daha güzel geliyor. Ben CS:GO derim.

Tabii ki CS:GO. Azıcık level ilerleseniz ve seçkin olsanız ne toksik kalıyor ne de hile.
Hocam 5 levelım, seçkinde henüz hiç hile gelmedi. Sadece arkadaşlarımla oynadığım için 25 level gümüşler geliyor (bana onlar da zor 3 winim var :D), o yüzden biraz zorlanıyorum. Ama seçkin hesap çok önemli oluyor. Seçkin hesaplar gelmeden önce sürekli DEagle ile anında HS atan adamlar vardı, seçkin geldiğinde hepsi bitti. Hile için değer bence fiyatı, zaten 2018'de aldığım için oyunu, 24 TL'ye gelmiş oldu oyun. :D Ama dediğiniz gibi, CS:GO daha iyi. Alıştığımda daha güzel gelecek gibi hissediyorum, şimdilik sadece P90 ve M4A1-S ile oynayabiliyorum. :D

Hocam 5 levelım, seçkinde henüz hiç hile gelmedi. Sadece arkadaşlarımla oynadığım için 25 level gümüşler geliyor (bana onlar da zor 3 winim var :D), o yüzden biraz zorlanıyorum. Ama seçkin hesap çok önemli oluyor. Seçkin hesaplar gelmeden önce sürekli DEagle ile anında HS atan adamlar vardı, seçkin geldiğinde hepsi bitti. Hile için değer bence fiyatı, zaten 2018'de aldığım için oyunu, 24 TL'ye gelmiş oldu oyun. :D Ama dediğiniz gibi, CS:GO daha iyi. Alıştığımda daha güzel gelecek gibi hissediyorum, şimdilik sadece P90 ve M4A1-S ile oynayabiliyorum. :D
Ben ücretsiz olduktan sonra başladım. Kolsuzdum biraz. 120 saatte seçkin oldum. Ama o 120 saatte bile 5-6 hile gelmiştir en fazla. Oyun hile kaynıyor diyenlerin çoğu her iyi oynayana hile diyen tipler.

Şu olayda var hile olarak novada sılverda hile gelmesi pek olası değil ama DGM'den sonra hileci oranı artıyor ama o kadar fazla değil yeni güncellenen 2020 cssindrn sonra ama yinede var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı