CS:GO vs Valorant

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CS 1.6'in da best

Son gelen güncellemelerde koşarak vurma olayının baya önüne geçtiler. Tekrar bakmanı tavsiye ediyorum.

Bu tür konular yasaklansın artık her gün Valorant vs CS:GO konusu görür olduk kişiden kişiye değişiyor işte ne uzattınız gidin oynayın birini

Tecrübe ettiğin üzere CS:GO'ya sadece 1 haftalık aranın ardından girdiğinde bile haritada zar zor yürümeye başlarsın. Yanından geçtiğin şeylere takılırsın, bombaları istediğin yere atamazsın, kutuların üstüne çıkamazsın, silahların recoillerini tutturamazsın.
CS:GO, Valorant'a kıyasla çok daha zor bir oyun.

CS:GO mekanik olarak çok daha iyi bir oyun. Bunu başta kabul etmek lazım. Ancak iki oyunun da hedefleri ve kitleleri farklı. Oyunda fantastik unsurları istemeyen, karakter yetenekleri olmadan düz FPS oynayan bir adama bu oyunu sevdiremezsin zaten. O yüzden iki oyunu da yapıcı bir şekilde eleştirin.

Valorant'ın kitlesi ve mekanikleri kötü ancak takım dayanışması oyunun kaderini değiştirebiliyor. Aynı şekilde CS:GO'da da mekanikler iyi ve kitle az da olsa daha iyi. Ancak hilelerin fazla olması oyunu oynatmıyor. Ki oyuncu sayılarının düşmeye başlaması da bunun kanıtı.

Açıkçası ben daha kendi eşleştirme sisteminde hileleri çözemeyip Faceit gibi hileleri engelleyebilen yan bir ekibin eşleştirme sisteminde oynamaktansa Valorant'ı oynamayı tercih ederim.

Kanka CS ile Valorant kıyaslanamaz kıyaslanmamalı bence çünkü ikisi farklı dünyaların oyunu birisi yeni ve tutmuş bir oyun oyuncuları vs yeni yeni oturan bir oyun en önemlisi gelişmekte olan bir oyun Valorant diğeri ise eski olmasına rağmen hala birçok oyuncuya sahip olan bir oyun malum oyun eski olunca oyuncuları da köklü oluyor oyuncuları oturmuş bir oyun ben ikisini de oynadım ikisinden de olması gerektiği gibi zevkimi aldım CS'yi 2017'den beri valoyuda kapalı betadan beri oynuyorum ikisi de sarıyor ki bu kişiden kişiye değişir kısacası Valorant ile CS kıyaslanmamalı oluşan tartışmalar sürekli kısır döngüye giriyor zaten.

CS GO'da adamlar o kadar iyi ki, adam yere bakıyor anında refleks verip bana hs atıp tekrar yere bakıyor(!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…