CS:GO vs Valorant

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CS 1.6'in da best :D
 
CS:GO'yu Valorant'a göre daha fazla seviyorum. Atış mekaniği falan olsun. Valorant oynamayı bir süre denedim fakat CS:GO kadar sarmadı. Valorant'ı sevmeme sebebim koşarak vurma olayı. CS:GO'da sadece hafif makinelı ve tabancalar ile koşarak vurulabiliyorken Valorant'ta her türlü silahtan koşarak ölüyorum. Bu arada Valorant'ı bırakmadan önceki rankım elmas 1'di.
Son gelen güncellemelerde koşarak vurma olayının baya önüne geçtiler. Tekrar bakmanı tavsiye ediyorum.
 
Bu tür konular yasaklansın artık her gün Valorant vs CS:GO konusu görür olduk kişiden kişiye değişiyor işte ne uzattınız gidin oynayın birini
 
Tecrübe ettiğin üzere CS:GO'ya sadece 1 haftalık aranın ardından girdiğinde bile haritada zar zor yürümeye başlarsın. Yanından geçtiğin şeylere takılırsın, bombaları istediğin yere atamazsın, kutuların üstüne çıkamazsın, silahların recoillerini tutturamazsın.
CS:GO, Valorant'a kıyasla çok daha zor bir oyun.
 
CS:GO mekanik olarak çok daha iyi bir oyun. Bunu başta kabul etmek lazım. Ancak iki oyunun da hedefleri ve kitleleri farklı. Oyunda fantastik unsurları istemeyen, karakter yetenekleri olmadan düz FPS oynayan bir adama bu oyunu sevdiremezsin zaten. O yüzden iki oyunu da yapıcı bir şekilde eleştirin.

Valorant'ın kitlesi ve mekanikleri kötü ancak takım dayanışması oyunun kaderini değiştirebiliyor. Aynı şekilde CS:GO'da da mekanikler iyi ve kitle az da olsa daha iyi. Ancak hilelerin fazla olması oyunu oynatmıyor. Ki oyuncu sayılarının düşmeye başlaması da bunun kanıtı.

Açıkçası ben daha kendi eşleştirme sisteminde hileleri çözemeyip Faceit gibi hileleri engelleyebilen yan bir ekibin eşleştirme sisteminde oynamaktansa Valorant'ı oynamayı tercih ederim.
 
CS:GO oyununu 2 yıl oynadıktan sonra Valorant diye bir oyun çıktı. İlk zamanlar çok ön yargılıydım piyasa da adam akıllı tek FPS oyunu CS:GO vardı.

CS:GO oyununa kendimi vermiştim ve zamanımı o oyunla geçiriyordum. Sonra Valorant diye bir FPS oyunu çıktı bu oyn çıktıktan 2-3 ay sonra indirip oynadım çünkü önyargılıydım. CS:GO oyununu sildim:D

Bu Valorant oyununun bir sıkıntısı vardı, koşarak sıkmak. Bu çok da büyük bir sorun değildi oyunun zorlaşmasını sağlıyordu.

Tabi ben uzun süre CS:GO oynamayıp Valorant'ta böyle koşarak sıkmayı insanlar yücelttiği için ben de Valorant'a basit bir oyun gibi bakmaya başladım.

Sonrasın da CS:GO indirdim ve oynamaya başladım, aklım da Valorant'tan daha güzel fizikli daha zor bir oyun canlanırken nasıl bir deneyim yaşadığımı anlatayım:

Herkes koşarak zıplayarak vuruyor, eline AWP alan ölmüyor, 5 kişinin içine koşarak P90 ile dalan mı dersiniz, AWP ile zıplayarak vuran mı dersiniz, 1 saniye de peek atan mı dersiniz?

Şunu söylüyorum ki artık bu piyasanın güncel oyunu Valorant.

Emin olun ki CS:GO Valorant'tan daha çok acayip bir oyun.

Sen oynayamamışsın diyenlere ise ben CS:GO maçın da 4 maç atıp sildim ve her maçta 25 kill üstü aldım.

İyi günler.

Not: Neden CS:GO oyununu hiç oynamamış gibi yorum yaptınız derseniz eğer uzun bir süre Valorant oynayınca CS:GO oyununu unuttum.

Kanka CS ile Valorant kıyaslanamaz kıyaslanmamalı bence çünkü ikisi farklı dünyaların oyunu birisi yeni ve tutmuş bir oyun oyuncuları vs yeni yeni oturan bir oyun en önemlisi gelişmekte olan bir oyun Valorant diğeri ise eski olmasına rağmen hala birçok oyuncuya sahip olan bir oyun malum oyun eski olunca oyuncuları da köklü oluyor oyuncuları oturmuş bir oyun ben ikisini de oynadım ikisinden de olması gerektiği gibi zevkimi aldım CS'yi 2017'den beri valoyuda kapalı betadan beri oynuyorum ikisi de sarıyor ki bu kişiden kişiye değişir kısacası Valorant ile CS kıyaslanmamalı oluşan tartışmalar sürekli kısır döngüye giriyor zaten.
 
CS GO'da adamlar o kadar iyi ki, adam yere bakıyor anında refleks verip bana hs atıp tekrar yere bakıyor(!)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı