CS:GO yatırım yapmak

benchapo

Femtopat
Katılım
23 Nisan 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ana menüdeki anubis paketine yatırım yapmak mı daha mantıklı yoksa Paris kapsüllerine mi? Bence Anubis menüden kaldırılınca fiyatı en az bir 1.5X falan artar gibime geliyor yine de emin olamıyorum. Hangisi daha erken kar ettirir sizce? Kapsüllerin %75 indirim olayları falanda var kararsızım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ana menüdeki anubis paketine yatırım yapmak mı daha mantıklı yoksa Paris kapsüllerine mi? Bence anubis menüden kaldırılınca fiyatı en az bir 1.5X falan artar gibime geliyor yine de emin olamıyorum. Hangisi daha erken kar ettirir sizce? Kapsüllerin %75 indirim olayları falanda var kararsızım.

Hocam CS2 çıktığında çoğu şeyin hatta seçkinin bile zamlanacağı söyleniyor.
Ama bence kapsül alın. Özellikle parıltılı olanlar değer kazanacak gibi.
 
Hocam CS2 çıktığında çoğu şeyin hatta seçkinin bile zamlanacağı söyleniyor.
Ama bence kapsül alın. Özellikle parıltılı olanlar değer kazanacak gibi.
valla onun için ak ajan falan aldımda onlardan biraz daha kısa bi sürede kar ettirecek bişi arıyom kapsüller kendi aralarında kapışıyo antwerp falanda var steamda son 200 tl kaldı onla 5-6 tane anubis almak var içimde biri hak verse içim rahatlar
 
Vallahi onun için ak ajan falan aldımda onlardan biraz daha kısa bir sürede kar ettirecek bir şey arıyorum kapsüller kendi aralarında kapışıyor Antwerp falanda var Steam'de son 200 TL kaldı onunla 5-6 tane anubis almak var içimde biri hak verse içim rahatlar.

Hocam forumlarda falan çoğu kişi ilk çıktığında fiyatının yüksek olup daha sonra düşeceğini söylüyor. Yani anubis almaya değmeyebilir. Ama çok istiyorsanız alın tabii.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı