CS:GO yeni ban dalgası

Bildiğiniz üzere 2017 yılında "hatalı VALVE Anti Cheat (V.A.C) dosya değiştirme banı" dedikleri bir ban dalgası oluşmuştu. Bu sıralarda da öyle ban dalgası görüyorum. Galiba ilk ban alan benim. Resimde de gördüğünüz gibidir. Ban alan herkese geçmiş olsun. Genellikle bu tarz olaylar 2 hafta sonra hatalı olduklarını anlayıp "hatalı olduklarını" söyleyip banlarınız kalkıyor. Endişelenmenize gerek yok. Baba Bank bir tane daha alır.

Hangi dosyaları değiştiniz?

Alakası yok. Bir haftadır banlanan oyuncu sayısı çok az. Siz normal bir şekilde ban yemişsiniz. Afiyet olsun. Böyle bir dalga söz konusu olsaydı Reddit'te konusu açılırdı, olmadı.

Counter-Strike: Global Offensive • r/GlobalOffensive

Eskiden SteamDB üzerinden VAC dalgalarını gözlemleyebilme şansımız vardı ancak yeni gizlilik politikası yüzünden artık mümkün değilmiş gibi görünüyor. Site doğru göstermiyor.

Latest Game & VAC Bans

2017 yılındaki tarihin en büyük VAC dalgası hatalı değildi. Birçok kişi haklı sebeplerle banlandı.

Bununla beraber, VAC sadece dosyaları değiştirmeniz veya düzenlemeniz durumunda ceza almanıza yol açmaz, başka birçok kriter de mevcuttur. Dosyaları değiştirmeseniz bile engellenebilirsiniz. Konuyla ilgili bilgi sahibi değilseniz fikir (konu) sahibi olmayınız.

Ayrıntılı bilgi için Steam'ın VAC yasaklamaları hakkındaki yazısını okuyunuz.

Valve Anti-Cheat System (VAC) - Valve Anti-Cheat (VAC) System - Veri Tabanı - Steam Support

Son düzenleme:
Sağ olun. Yedirtmeye devam ediyorlar. Yakında sizde ulaşır.

Normal bir şekil de başarılı olup o duyguyu tatmak varken hileyle kendini kandırıp oyun oynamayı açıklasana biraz bana ? Bir de övünülcek bir şey yapmış gibi yazıyosun.

Ampulün ise şaka amaçlı yapıldığını anlamayan bazı insanları da unutmuyoruz. Bu arada konu Kullanıcı Konusu'dur. Yani hileyi eleştiremezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ampulün ise şaka amaçlı yapıldığını anlamayan bazı insanları da unutmuyoruz. Bu arada konu Kullanıcı Konusu'dur. Yani hileyi eleştiremezsin.
Hileyi değil, seni eleştiriyoruz zaten hile kullandığın için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…