CS:GO yeni ban dalgası

Bu hile olayından dolayı aylardır oyuna girmiyorum. Soğudum ve çoğu kişi bu olaydan rahatsız. Hile işine son verilmediği sürece bu tür olaylar son bulacak mı göreceğiz. Bu arada yapımcı firma artık fiyat indirimine girmemesi lazım.

Hile konusu tartışmaya çok açık bir konu. Kimisi var cebinde parası bol, bilgisayarı sapasağlam ama kolsuz olduğu için oynayamıyor, bu yüzden gidip hile açıyor. Benim de vac ban yediğim hesabım var bir tane. Sebebi ise arka arkaya 5 sefer rank maçıma spinbot(mevlana) geldi ve bu yüzden gidip ücretsiz hile buldum sırf ban yemek için açtım. Gittim yeni hesap aldım yeni ümitlerle yine aynı durum oldu. gt420 ile oynuyorum zaten kasıyor üstüne bir de spinbot gelince cidden çekilmez bir hal alıyor. Ben de bir daha hile açıp ban yemek yerine oyunu bıraktım

4-5 saat önce hilelerden dolayı oyunu sildim.

5 yıllık CS GO oyuncusuyum. Böyle bir saçmalığı ilk sizden duyuyorum. Durduk yere ban yedim diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Durduk yere atmaz adamlar sana durduk yere atacak olsalar bir yığın kullanıcı yer bu banı. Bilmeden bişe mi yaptım dersin eyvallah ama durduk yere attılar dememelisin.

İfadeler: GKD
Bu aralar yine kudurdu hileciler. Adam gülerek, dalga geçerek, küfrederek rahat rahat oynuyor. Hayır sonuç olarak yine uçacaklar ama başkasının oyununu berbat etmekten ne anlıyorlar anlamış değilim. Soysuz, ahlaksız yaratıklar.

Size sonuna kadar katılıyorum. Cs Go'nun hile tespit sistemi güzel lakin yavaş. Senin rankına eşdeğer insanlara tespit ettiriyor seni. Tutup da Global Elite'nin overmatch'si Nova'ya gelmiyor.

Arkadaşların dediği gibi kudurdular. Geçen gün bir raunt ace attım. Karşı takımdaki son 2 kişi çıktı anında. Kolay kazanırız derken 1-2 raunt sonra bunlar geri geldiler. 14-2 den maç çevirdiler. 2 raunt önce gözünün önündeki adamı vuramayan duvar arkası hs attı kaç kere üst üste.

Bu oyunda da 2 millet hilede ilk sırada yine her oyunda olduğu gibi. Bir Ruslar bir de bizimkiler. Bir ara hile şikayetleri geliyordu benim hesaba (ne kadar oynadıysam zamanında ) değerlendirmeler yapıyordum. Bizim elemanlar arkası dönük vuruyor yahu. Bir tanesini geçenlerde oynarken uyardım. Ne sallasa kafadan vuruyor. Kapatınca hileyi emin oldum, yedi cezasını oturdu o da. İnsanlar eğlenmek için oynuyor. Hile yapınca elinize ne geçiyor arkadaş?
Adamlar bir de reklam yayınlıyor... Yeni hile çıkartmışlar piyasa kavruluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayar programcısıyım. Durumu özetleyeyim size. Hile açtığınız her ne olursa olsun STEAM tarafından log tutulur. Bu loglar ne işe yarıyor derseniz anlatayım. Mesela oyunda karşı rakibin görünmemesi gerek hileyi açtın farkedilmedim sanıyorsun fakat o karşı rakibi gördüğün an o log o kod oraya yazılıyor. Şimdi ban yemiyorsun ama loga yazılan bu kodu steam ekibine gönderiliyor bir de bakıyorsun çat ban yemişsin. Geçmiş olsun. Yani o görüntü oluştuğu an o kodun yazılmaması gibi bir ihtimal yok. Kod yazılıp o sayede görüyorsun karşı rakibi yani.

Bunlar yüzünden millet oyundan soğuyor.

Hileye bile tolerans gösterdiğimiz eller oluyor. Yeter ki spinbot açmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…