CS:GO yeni baslayan birine tavsiyeler

Sphenksss

Decapat
Daha fazla  
CS:GO'ya yeni başlamak istiyorum ancak merak ettiğim bazı şeyler var. Öncelikle oyun içinde hiçbir para harcamadan silah kostümü alınabiliyor mu? Kostüm alma mekaniği ne şekilde (çark kasa vb.)? Ayrıca Valorant'ta en düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum. Burada da aynı şey geçerli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyun içinde para birimi yoktur sadece steam para birimi vardır. Kostüm alma mekaniği oyun oynadıkça düşebilir, kasa açabilir, pazarlardan satın alabilir, takaslar yapabilir, sitelerden alışveriş yapabilirsiniz. Akıcılık konusuna gelirsek sisteminizi yazarsanız net bir şekilde söyleyebiliriz. Bu arada CS:GO ağır bir oyun değildir.

CS:GO'ya yeni başlamak istiyorum ancak merak ettiğim bazı şeyler var. Öncelikle oyun içinde hiçbir para harcamadan silah kostümü alınabiliyor mu? Kostüm alma mekaniği ne şekilde (çark kasa vb.)? Ayrıca Valorant'ta en düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum. Burada da aynı şey geçerli olur mu?
1280x720 çözünürlükte oyna (1080p monitörün varsa) ve tek tek sık.

Seçkin almadan skin düşürülmüyor ve Low ayarlarda da akıcı oynayabilirsin. Kostüm alma olayi ise Steam pazarından oluyor istersen direkt silah skini istersen belirli miktarda para ile kasa + kasa anahtarı satın alıp kasa açarak random bir skin(kasa içeriğinde bulunan) envanterinize ekleniyor.
Kısa not: Açacağınız kasaya 30 TL verip 3 TL'lik skin de alma ihtimaliniz oluyor 1000 TL'lik skin de şansınıza bağlı.

Atölye haritalarında aimbotz adlı haritayi 50-60 saat oynarsan ölümsüz olacağına inanıyorum bizzat kendim uyguladım ve rankım supreme ( en yükseğin bir altı )

Prime hesabınız varsa maç sonunda pek iyi olmasa da skin düşebiliyor, skinleri isterseniz pazardan alabiliyorsunuz ayrıca anahtar alarak kasa açma da mevcut. Valorant'ta ne alıyorsanız aşağı yukarı aynı değerleri alırsınız FPS olarak.

İlk sorun ile başlayayım. CS:GO'da skin elde etmek gerçekten çok kolay. Topluluk sunucularında haftada 2 adet kasa düşürme şansın var. Artık kasa fiyatları 50-60-70 TL diye gidiyor şansına hangisi düşerse. Kasayı satıp en azından oyunun sana vermiş olduğu boş silahlara skin alabilirsin. Unutmaman gereken şey ise kaliteli bir skin veya bıçak istiyorsan bu oyuna binlerce lira bayılman gerektiğidir. CS:GO envanter pazarı oyun sektörünün en büyük pazarıdır diyebilirim. Valorant ve türevi oyunlara market açısından benzemez. Grafik ayarlarında ise sistem bilgilerine bağlı olarak konuşmak gerekir, zaten CS:GO'yu ortalama bir bilgisayar gayet rahat açıyor bir de oyun içi görüntü ayarını 4:3'e çekersen FPS konusunda da rahatlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı