Hile falan yok. Zaten bu oyunu oynayacaksan FACEIT oynayacaksın. MM değil, MM hiç yardım etmez. 5 Pre bul ve FACEIT gir.Bence almayın hileleri engelleyene kadar para kazandırmayın bunlara.
Hile falan yok. Zaten bu oyunu oynayacaksan FACEIT oynayacaksın. MM değil, MM hiç yardım etmez. 5 Pre bul ve FACEIT gir.Bence almayın hileleri engelleyene kadar para kazandırmayın bunlara.
Yeni gelen operasyon fiyatına göre sizce aldıktan sonra, kastıktan sonra iyi kar ettirir mi? Şu an güncel fiyatı 127 TL'ydi galiba. İleride düşer mi fiyatı, yoksa direkt almak daha mı mantıklı? Önceden operasyon almış alan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirmi bizi? Teşekkürler.
Selam, CS:GO yeni operasyonda benden 14 GB disk alanı istiyor. Sizde kaç istiyor? PC'de yer yok.
Selam, CS:GO yeni operasyonda benden 14 GB disk alanı istiyor. Sizde kaç istiyor? PC'de yer yok.
Öncelikle merhabalar ilerde bu operasyon biletinin fiyatı düşmez aksine yükselir ancak operasyon ile ilgili itemlerin/skinlerin fiyatı düşer örneğin eskiden 20 tl ye almış olduğumuz hydra bileti şuan 150 tl yani biletin fiyatı 1 yıla kalmadan iki katı fiyatını rahatlıkla bulur fakat ajanlar ve desenler için maalesef geçerli olmayacaktır.İleride bildiğim kadarıyla fiyatı düşüyor ancak eşya fiyatları da düşeceğinden dolayı daha az kar edersiniz diye biliyorum.
2.2 istiyor bende.Selam, CS:GO yeni operasyonda benden 14 GB disk alanı istiyor. Sizde kaç istiyor? PC'de yer yok.
İleride bildiğim kadarıyla fiyatı düşüyor ancak eşya fiyatları da düşeceğinden dolayı daha az kar edersiniz diye biliyorum.
@Oğuzhan18;
Yeni konu açarak iletişim kurmak istemedim. Platform içinde özel mesajlaşma sistemi kapalı. Bir konunuzda gördüm, Mesajınız linkte mevcut. Olayı şu CS:GO için övgüden bahsetmişsiniz. 500/500/500 5 TL diye acaba bunu bana iletme imkanınız var mı? Doğru ise karşınıza gelenler bende değerlendirmek isterim. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.