CS:GO yeni operasyon alınır mı?

Bence kesinlikle alın. Çok güzel skinler var ve haftada 2 tane açabiliyorsunuz. Özellikle AWP fade gibi bir skin çıkarırsanız hayatınızın karını yapabilirsiniz. Ben almayı düşünüyorum.

Yeni gelen operasyon fiyatına göre sizce aldıktan sonra, kastıktan sonra iyi kar ettirir mi? Şu an güncel fiyatı 127 TL'ydi galiba. İleride düşer mi fiyatı, yoksa direkt almak daha mı mantıklı? Önceden operasyon almış alan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirmi bizi? Teşekkürler.
 
İleride bildiğim kadarıyla fiyatı düşüyor ancak eşya fiyatları da düşeceğinden dolayı daha az kar edersiniz diye biliyorum.
Öncelikle merhabalar ilerde bu operasyon biletinin fiyatı düşmez aksine yükselir ancak operasyon ile ilgili itemlerin/skinlerin fiyatı düşer örneğin eskiden 20 tl ye almış olduğumuz hydra bileti şuan 150 tl yani biletin fiyatı 1 yıla kalmadan iki katı fiyatını rahatlıkla bulur fakat ajanlar ve desenler için maalesef geçerli olmayacaktır.
 
İleride bildiğim kadarıyla fiyatı düşüyor ancak eşya fiyatları da düşeceğinden dolayı daha az kar edersiniz diye biliyorum.

Öncelikle merhabalar ileride bu operasyon biletinin fiyatı düşmez aksine yükselir. Ancak operasyon ile ilgili itemlerin/skinlerin fiyatı düşer, örneğin eskiden 20 TL'ye almış olduğumuz Hydra bileti şu an 150 TL yani biletin fiyatı 1 yıla kalmadan iki katı fiyatını rahatlıkla bulur. Fakat ajanlar ve desenler için maalesef geçerli olmayacaktır.
 
@Oğuzhan18 ;

Yeni konu açarak iletişim kurmak istemedim. Platform içinde özel mesajlaşma sistemi kapalı. Bir konunuzda gördüm , Mesajınız linkte mevcut. Olayı şu CS GO için övgüden bahsetmişsiniz. 500/500/500 5 TL diye acaba bunu bana iletme imkanınız var mı? Doğru ise karşınıza gelenler bende değerlendirmek isterim. Teşekkürler.
 
@Oğuzhan18;

Yeni konu açarak iletişim kurmak istemedim. Platform içinde özel mesajlaşma sistemi kapalı. Bir konunuzda gördüm, Mesajınız linkte mevcut. Olayı şu CS:GO için övgüden bahsetmişsiniz. 500/500/500 5 TL diye acaba bunu bana iletme imkanınız var mı? Doğru ise karşınıza gelenler bende değerlendirmek isterim. Teşekkürler.

Ben o övgü botunu yaptığımda aradan 2 ay falan geçti ama yapmak için baynogame sitesi üzerinden bulunabiliyor diye biliyorum. Eyer bulabilirseniz yapmanızda çok çok faydası var emin olun ama yapan kişiler fiyatları artırmış olabilirler malasef bilginiz olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı