CS:GO Yeniden Zirvede!

Counter Strike bir klasiktir. Valorant, Fortnite, Apex gibi çöp oyunlara gidenler zaten CS oynamayı bilmeyenler.
Çöp oyunların çöp kitlesi onlar.
Keşke övdüğünüz oyunun da kitlesinin genel olarak çöp olduğunu bilseydiniz. Bu arada söylediğiniz oyunlardan bazıları CS'den daha zor. Genelleme yapmak da kötü bir şey.

CS:GO ve R6'yı karşılaştıran insanların olması komik. İkisi de birbirinden çok farklı oyunlar. CS:GO her an aksiyon içinde olabileceğin bir oyunken R6 tamamen sabır gerektiren daha zor bir oyun. Ben bir rekabetçi oyununun yavaş ilerlemesine katlanamadığım için R6'yı 2-3 saat ancak oynayabildim.

Abi CS:GO'da artık hile görmeyen bir tek ben miyim? Rekabetçi ara kısmından alıyorum dört tane Türk oyuncuyu bakıyorum keyfime. Zaten nova 2'yim kasmıyorum yani.
Bu arada R6 mükemmel diyenler olmuş. Bu hem doğru hem yanlış. Evet iyi ancak oyundan zevk alabilmek için 200+ saat lazım galiba. İlk 15 saat falan uzaktan kumandalı ve kameralı aletimi kırıyorlardı ben daha oyuna başlamadan adam bizim base kapısına kadar gelip vuruyordu. Sabır lazım.

CS:GO ve R6'yı karşılaştıran insanların olması komik. İkisi de birbirinden çok farklı oyunlar. CS:GO her an aksiyon içinde olabileceğin bir oyunken R6 tamamen sabır gerektiren daha zor bir oyun. Ben bir rekabetçi oyununun yavaş ilerlemesine katlanamadığım için R6'yı 2-3 saat ancak oynayabildim.
İkisi birbirinden farklı oyunlar değil, ikisi de rekabetçi FPS oyunu. Bundan başka ayrım yapılamaz bu 2 tür oyunda, eğer en ufak detaylar dahi 2 oyunu birbirinden farklı kılıyor olsaydı hiçbir oyun birbirinin benzeri veya alternatifi sayılamazdı. CS GO ile R6 gayet tabii kıyaslanabilir.

R6'daki maçlar uzun sürmüyor, rauntlar maksimum 3 dakika, toplam maç süresi CS:GO'dan çok daha kısa, yerinizde oturup rakibin gelmesini bekliyorsanız sadece sıkılmanız çok doğal, rakipleri arkalamaya çalışın, rotasyon yapın, tek bir yönü kontrol etmek yerine aynı anda birden fazla yönü kontrol edin.

Bir de mümkünse en az bir arkadaşınızla oynayın, R6 arkadaşlarla oynayınca gerçekten kaliteli zaman geçirmenizi sağlayan bir oyun.

5 yıldan fazla emek verdim ama oyun tam anlamıyla çöp. Kimse kusura bakmasın bu oyunda en üst rütbeyi rekatbetçide ve yoldaşta gördüm.
IMG_20200530_180322.jpg

Oyunu oynayan kısmın büyük bir kısmı Türk olmasına rağmen hala Türkiye sunucularını açmaması bile oyunu rezil yapmaya yetiyor. 2015'ten beri şu hile sistemini ve salak rütbe sistemini iyileştiremediler. Bulmuşlar bi' keriz madenini hala onun ekmeğini yiyorlar. Saçma salak operasyon, skin ve kasa güncellemeleri ile göz boyama çalışıyorlar. Yıllardır en büyük problemini çözememiş bir oyunu hala neden oynuyorlar anlamıyorum, bu kesinlikle bir bağımlılık olmalı yoksa şu dediklerimin farkında olan bir insan oyunu oynamayı tenezzül bile etmez.

Oyun bence piyasadaki en iyi oyun kim ne derse desin. Yok çöp, yok kanser diyenlerin çoğu kolsuz, oyundan istediği başarıyı alamayan kişiler bence. Ama çok büyük bir hileci oyuncu grubu var. O arkadaşların tüm değerlerini yad ediyorum zaten bol bol. Had safhada karaktersiz bir kesim... Ona rağmen bence en iyi oyun...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı