Çözüldü CS:GO yeşil bekleme süresi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

milwer

Hectopat
Daha fazla  
Seçkin kastığım hesabımda arka arkaya 3 maç kazandım sonra böyle bir şey yazdı tepede. Bu ne oluyor tam olarak?

Dosya Ekleri

• resim_2023-02-28_230437014.png
    resim_2023-02-28_230437014.png
    4,8 KB · Görüntüleme: 92
Çözüm
Hocam yeni açılan hesaplar art arda çok fazla maç kazanırsa oyun bu hesapları geçici olarak engelliyor. Engellemesinin sebebi ise smurf hesapları engellemek neyi anlamadınız anlamadım.

Mesajı güncelledim bakabilirsin tekrardan.

Her 2 maçta 1 böyle gelecekse 21 saat ne anlamı kaldı bu işin.

Benim dediğim smurf olmakla alakası yok her türlü alacak zaten 1 günlük banı.
Aynı şeyden bahsediyoruz hocam smurf hesapları engellemek için konulan bir özellik.

Smurf hesap olmasına gerek yok ilk kez oynasa bile ilk 10 maçı o şekilde olacak zaten.

Yeni oyuncular 24 saat boyunca sadece iki rekabetçi maçı kazanabilir
Yeni oyuncular 24 saat içinde sadece 2 rekabetçi maç kazanabilir. 2 maçı kazanan oyunculara bekleme süresi verilir ve bu normaldir. Bu bekleme süresinin amacı, yeni hesapların dereceli ve dereceli olmayan eşleştirme üzerindeki olası etkilerini kısıtlamaktır.

10 rekabetçi maçı kazanan yeni oyuncunun bekleme süresi kaldırılır ve herhangi bir sınır olmadan 24 saat içinde istediği kadar maç kazanabilir.

Hocam yeni açılan hesaplar art arda çok fazla maç kazanırsa oyun bu hesapları geçici olarak engelliyor. Engellemesinin sebebi ise smurf hesapları engellemek neyi anlamadınız anlamadım.

Mesajı güncelledim bakabilirsin tekrardan.

Her 2 maçta 1 böyle gelecekse 21 saat ne anlamı kaldı bu işin.

Benim dediğim smurf olmakla alakası yok her türlü alacak zaten 1 günlük banı.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı