Hocam yeni açılan hesaplar art arda çok fazla maç kazanırsa oyun bu hesapları geçici olarak engelliyor. Engellemesinin sebebi ise smurf hesapları engellemek neyi anlamadınız anlamadım.
Her 2 maçta 1 böyle gelecekse 21 saat ne anlamı kaldı bu işin.
Seçkin kastığım hesabımda arka arkaya 3 maç kazandım sonra böyle bir şey yazdı tepede. Bu ne oluyor tam olarak?
Bazen günlük rekabetçi limiti oluyor onu doldurmuşsun.Seçkin kastığım hesabımda arka arkaya 3 maç kazandım sonra böyle bir şey yazdı tepede. Bu ne oluyor tam olarak?
Smurf hesapları engellemek için konulan bir özelliğe takılmışsınız.
Art arda çok fazla kazanırsanız oyun sizi engelliyor.
Smurf hesap değil ilk 10 maç o şekilde olur günde 2 maç girebilirsin sadece smurf ile alakası yok.
Aynı şeyden bahsediyoruz hocam smurf hesapları engellemek için konulan bir özellik.
Smurf hesap olmasına gerek yok ilk kez oynasa bile ilk 10 maçı o şekilde olacak zaten.
Hocam yeni açılan hesaplar art arda çok fazla maç kazanırsa oyun bu hesapları geçici olarak engelliyor. Engellemesinin sebebi ise smurf hesapları engellemek neyi anlamadınız anlamadım.
Her 2 maçta 1 böyle gelecekse 21 saat ne anlamı kaldı bu işin.
Mesajı güncelledim bakabilirsin tekrardan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.