CS:GO Yoldaş Oyun Modu Girilerek Güven Faktörü Yükseltilebilir mi?

talisca94

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, CS:GO seçkin bir hesaba sahibim 5 yıl rozet var ama rekabetçi de maç bulmuyor. 20 dakika bekletiyor ama yoldaş girince anında buluyor. İkisi farklı faktöre mi sahip acaba? Yoldaş girerek rekabetçi faktörümü de yükseltebilir miyim?

İki farklı faktör yok. Tek bir güven faktörü var onun için de profilinin yorum alması ve oyun içerisinde övgü alman gerekli. Maç bulmaması doğrudan güven faktörüyle alakalı değil. Dolaylı olarak etkisi var ama seni öyle dakikalarca bekletecek düzeyde değil. Rekabetçi maçları bazen 10 dakikada buluyor. Bir de girdiğin kişi sayısı da önemli. Tek başına rekabetçi maç aratırsan baya beklersin. Ama arkadaşlarını toplar 5 kişi maç ararsanız çabuk bulur. Yoldaşı çabuk bulmasının da sebebi bu. Az oyuncu gerektiren ve kısa maç. Güven faktöründen şüpheleniyorsan 50-60 lira harcayarak düzeltebilirsin.

İki farklı faktör yok. Tek bir güven faktörü var onun için de profilinin yorum alması ve oyun içerisinde övgü alman gerekli. Maç bulmaması doğrudan güven faktörüyle alakalı değil. Dolaylı olarak etkisi var ama seni öyle dakikalarca bekletecek düzeyde değil. Rekabetçi maçları bazen 10 dakikada buluyor. Bir de girdiğin kişi sayısı da önemli. Tek başına rekabetçi maç aratırsan bayağı beklersin. Ama arkadaşlarını toplar 5 kişi maç ararsanız çabuk bulur. Yoldaşı çabuk bulmasının da sebebi bu. Az oyuncu gerektiren ve kısa maç. Güven faktöründen şüpheleniyorsan 50-60 lira harcayarak düzeltebilirsin.

300 Boost aldıktan sonra kötü olmaya başladı.

Benim güven faktörüm başka bir oyunda hile yapmam dolayısıyla CS:GO'da da en düşük seviyeye çekildi. Arkadaşlarla toplu maç oynamak için toplandığımızda hepsinin ekranında benim şüpheli hesaba sahip olduğumun uyarısı gidiyordu. Her şeyi denedim en son profile yorum attırdım ve oyun içi övgü satın aldım. Güven faktörüm normale döndü.

Benim güven faktörüm başka bir oyunda hile yapmam dolayısıyla CS:GO'da da en düşük seviyeye çekildi. Arkadaşlarla toplu maç oynamak için toplandığımızda hepsinin ekranında benim şüpheli hesaba sahip olduğumun uyarısı gidiyordu. Her şeyi denedim en son profile yorum attırdım ve oyun içi övgü satın aldım. Güven faktörüm normale döndü.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198284783110 bi +rep yazarsın artık :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı