CS:GO Yüksek Ping Değeri

Logantvs

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an modemim olmadığı için telefondan Wi-Fi açıyorum sonuçlar böyle ama CS:GO oynarken Ping 100 üstüne çıkıyor, bunun sebebi nedir? 4.5G olarak kullanıyorum yardımcı olur musunuz?

internet.png

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'nun TR serverları olmadığı için yüksek ping olması normal modem geldikten sonra pinginiz ya aynı kalır ya da düşer kolay gelsin :)

CS:GO'nun TR serverları olmadığı için yüksek ping olması normal modem geldikten sonra pinginiz ya aynı kalır ya da düşer kolay gelsin :)
evde ki internetim de böyle değil 40 ping olarak gözüküyor rekabetçi maçlar da ama telefonun interneti bu kadar hızlı olmasına rağmen pingim tavan yapıyor telefondan Wi-Fi açtığım için mi böyle türkiye sunuların da oynarken normalde pingim 5 ama telefondan bağlanınca pingim 60 70 oluyor.

evde ki internetim de böyle değil 40 ping olarak gözüküyor rekabetçi maçlar da ama telefonun interneti bu kadar hızlı olmasına rağmen pingim tavan yapıyor telefondan Wi-Fi açtığım için mi böyle türkiye sunuların da oynarken normalde pingim 5 ama telefondan bağlanınca pingim 60 70 oluyor.
60-70 ping gayet iyi bide telefondan alıyosunuz ben 110 ping normal internetle alıyorum siz düşünün :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı