CS:GO yüksek ping

Tracert zaten ping atmaya yarayan bir komut, ben de modeme ping atmasını söyledim. Söylediklerimiz hemen hemen aynı şeyler.
Evet hemen hemen aynı şeyler ancak bence trace yerine ping daha ayrıntılı ve daha eş zamanlı olur. Katılıyor musunuz değerli hocam?
 
Güzel bir noktaya değindiniz. Ancak 192.168.1.1'e tracert atmak mantıklı olmaz. Zaten doğrudan bağlantı oluyor. Komut istemine "ping -t 192.168.1.1" yazın ve 5 saniye sonra CTRL+C tuşlarına basarak durdurun sonuçlarını bizimle paylaşın değerli hocam.
Ekran Görüntüsü (17).png
 
Hocam daha çok çıktı. 150'lere kadar. Ayarları sıfırlayayim mi?
Zannetmem DNS ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama eskisi daha iyiyse eskisine alın. Hattınızda zaten mevcut bir gecikme görülüyor. Fastpath modunu araştırın. Hatta hocamı etiketleyeyim de belki konuya bakar. @Patrixcs . Kendisinden daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. DNS'in ping arttırdığını da ilk defa görüyorum da neyse.
 
Hocam pingim 150'lerden aşağı düşmüyor. Nasıl düzelteceğim. DNS yerinde 8.4 ile başlayan rakamlar vardı. Onları nasıl bulacağım tekrar?
8.8.8.8 ---- 8.8.4.4
Zaten siz İSS'nizin DNS'ini kullanmıyormuşsunuz. O yüzden DNS seçeneğini eliyoruz. Fastpath moduna getirirseniz hattınızı bir nebze pinglerde düşüş yaşayabilirsiniz belki.
 

Geri
Yukarı