CS:GO yüksek ping

tracert vie.valve.net yapar mısın ?
problem nereden kaynaklanıyor görelim.

Ekran Görüntüsü (19).png

@Jake Peralta Twitter üzerinden Yusuf kıraçı etiketleyerek fastpath moduna geçmek istediğini söyle. Fastpath modda değilsin bu yüzden başlangıç pinginde yüksek. En yüksek kabul edilebilir pingide 60 yap. DNS ayarlarına 1.1.1.1-1.0.0.1 olarak değiştir. Modemden de değiştirme gibi bir imkanın varsa oradanda yap.

Telekom'un yurt dışı çıkışında anormal ping değerleri görünüyor. Sorunun bir kısmı bundan kaynaklanıyor.
Diğer bir konu ise; oyun sunucuları doluluğa göre oyuncuları diğer sunuculara paslayabiliyor. CS:GO için konuşmak gerekirse; rekabetçi ararken konsolu açıp bakarsan sunucu ve ping listesi sıralanıyor. Direct route ve (back = 15 ms) gibi değerler görebilirsin. Bağlantıyı alan sunucu, oyuncuyu en uygun sunucuya bağlıyor.

@Jake Peralta Twitter üzerinden Yusuf kıraçı etiketleyerek fastpath moduna geçmek istediğini söyle. Fastpath modda değilsin bu yüzden başlangıç pinginde yüksek. En yüksek kabul edilebilir pingide 60 yap. DNS ayarlarına 1.1.1.1-1.0.0.1 olarak değiştir. Modemden de değiştirme gibi bir imkanın varsa oradanda yap.
Ben DNS'i değiştirmesini söyledim hocam arkadaş değiştirdikten sonra pingim çıkıyor dedi. İlk defa böyle bir durum görüyorum. İlginç yani.
@1mpR0sibbLe hat değerlerinde delay oranıda fazla büyük ihtimalle fastpath modunda değil.
Hat değerlerini attı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı